Haven
RAHM SEJREDE I HJEMLANDET

RAHM SEJREDE I HJEMLANDET

Af Nicolai Jaquet
Jon Rahm var rejst direkte fra Masters til Madrid. Det viste sig at være en god ide.

I sidste uge endte Jon Rahm på en fjerdeplads på Augusta National ved Masters. Efterfølgende tog han flyet for at være med i Open de Espana i hjemlandet Spanien, der i år blev afholdt på Centro Nacional de Golf i Madrid.

Det var en god ide af Rahm. For da søndagens runde var færdigsspillet stod han som vinder af turneringen efter en finalerunde i fem under par.

Samlet endte Rahm i 20 under, og det var nok til at vinde med to slag til irske Paul Dunne, der førte inden runden. Det var også spansk på tredjepladsen, der gik til Nacho Elvira.

LÆS: Joachim B. Hansen leverer kinesisk topresultat

Det er Rahms femte professionelle sejr og hans anden i år – den anden værende CareerBuilder Challenge på PGA Touren. Med sejren følger 250,000 euro og 26 point til verdensranglisten, hvor Rahm inden denne uge lå nummer fire.

Det blev en noget lunken weekend for Jeff Winther og Thorbjørn Olesen, der begge lå delt nummer otte efter to runder.

Jeff Winther ender i samlet 10 under på en delt 34 plads, og kan indkassere 11,280 euro for ugens arbejde. Thorbjørn Olesen sluttede turneringen af med en runde i par, og han endte samlet i otte under nede som nummer delt 46. Det giver 7,500 euro.

Endelig stilling kan ses her.

I næste uge er Touren i Marokko til Trophee Hassan II. Den bliver i år spillet i Rabat. Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen, Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn og Jeff Winther er i skrivende stund til start.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X