Primo Tours
Santander
Golfhæftet
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Nordic Golfers
header abonnemnt teaser
RESULTATER FRA DE AMERIKANSKE TOURS

RESULTATER FRA DE AMERIKANSKE TOURS

Af Mogens Nielsen

Der er sent søndag dansk tid kåret vindere på tre amerikanske Tours. Læs om overraskelse på PGA Tour og om, hvordan det gik de danske eventyrere Steen Tinning og Sebastian Cappelen.

På PGA Tour fik AT&T Pebble Beach Pro-Am en lidt overraskende vinder.  Det lykkedes nemlig Ted Putter Jr. (Billede) at holde Dustin Johnson og de øvrige favoritter bag sig. Godt nok førte han med to slag før sidste runde, men det var sammen med Dustin Johnson, som de fleste nok havde valgt at sætte deres penge på.

Potter Jr. vandt i samlet 17 under par. Phil Mickelson fik et nyt flot resultat med en delt andenplads sammen med Jason Day, Chez Reavie og Dustin Johnson, tre slag efter vinderen.

Ted Potter Jr. var mandag blot verdens nummer 246 og lå til, hvis han sluttede uden point til at rykke ned som mindst nummer 255. Nu rykker han i stedet med turneringens 54 verdensranglistepoint frem som nummer 73.

I forhold til verdensranglisten, var resultatet for Dustin Johnson udmærket. Hans nærmeste forfølger Jon Rahm sluttede nemlig på en delt 26. plads efter en skidt finalerunde i fire over par og nummer tre på listen Jordan Spieth endte på en delt 20. plads.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, Slutresultat

Læs også: Aphibarnrat kom ind som nummer 24 og løb med det hele

På Web.com Tour blev det en overbevisende sejr til englænderen Ben Taylor i Club Colombia Championship. Taylor gik de fire runder i 15 under par og var fire slag foran fire spillere, der delte andenpladsen. Herefter fulgte to i otte under par og så på en flot delt ottendeplads Sebastian Cappelen, der dog måtte dele placering med syv øvrige.

Sebastian gik sidste runde i par, hvor han var kommet godt igen efter bogies på de to første huller. Sebastian kan se frem til et pænt avancement på pengelisten og han får 1,76 point til verdensranglisten. Det skulle rykke ham frem fra nummer 874 til 781 på mandagens liste. Men alligevel en lidt ærgerlig finalerunde, hvor de fleste i toppen gik under par og hvor danskeren med to under for runden var kommet med på den delte andenplads.

Resultat fra Club Columbia Championship her

Endelig blev Steen Tinning delt nummer 53 i Boca Raton Championship i Florida på den amerikanske Champions Tour. Tinning gik sidste runde i 73, en over par.

Mark Calcavecchia førte før runden med to slag ned til Bernhard Langer. Sådan endte det også, da begge gik i 70 og Calcavecchia sluttede i 16 under og Langer i 14 under. Fred Funk blev treer i 13 under par.

Resultatet fra Champions Tour i Florida kan ses her

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X