Primo Tours
Sportspark Blaavandshuk
Santander
Golfhæftet
Nordic Golfers
Bolig udland
header abonnemnt teaser
SÆSONKLAR I TREHØJE GOLFKLUB

SÆSONKLAR I TREHØJE GOLFKLUB

Af Pressemeddelelse

Selvom der efterhånden ikke er noget der hedder sæson i golf, så er det efterhånden blevet en tradition for Trehøje Golfklub, at sæsonen starter med afslutningen af en udvidelse af bygningsmassen.

Det er også tilfældet i år, hvor der er bygget nyt værksted og lagerområde til klubbens Pro ‘er, samt tilbygning og overdækning af læsseområdet til køkkenet. Begge dele for at lette det daglige arbejde i 2 vigtige afdelinger i golfklubben.

Det nye værksted er bygget sammen med Proshoppen, således at der er sammenhæng i tingene, så Pro’ en kan overskue butikken, medens han evt. reparerer golfudstyr. Tilbygningen og overdækningen i læsseområdet til køkkenet, betyder at varerne kan aflæsses udenfor normal arbejdstid, uden at de bliver våde i regnvejr, og at evt. returvarer kan stilles ud til afhentning.

Tilbygningerne er som sædvanlig udført af en flok af frivillige, under ledelse af Kaj KristensenEndnu et eksempel på den store entusiasme der er blandt frivillige i Trehøje Golfklub.

På banen arbejdes der lige nu med at etablere nye teesteder, således at man fra 2019 vil gå over til metriske teesteder. I 2018 vil der fortsat være hvide, gule og røde markeringer. Endvidere har vinteren også budt på oprensning af en af søerne på hul 1. At vedligehold af banen lønner sig, blev til fulde retfærdiggjort i slutningen af 2017, hvor hul 16 blev kåret til Danmarks bedste par 4 hul. Kåringen blev foretaget af golfspillernes eget blad Dansk Golf. Torsdag den 8.2 overrakte Claus Rødgård Thomsen fra Dansk Golf så en granit sten med en plade, som bliver placeret på teestedet til hul 16.

Som sædvanlig deltager Trehøje Golfklub på Golfmessen i Messecenter Herning fra 23 – 25. februar. Her vil klubben, traditionen tro, afsløre nogle af de nye tiltag som sker i 2018. Samtidig vil man også genkalde nogle af de højdepunkter der var i 2017. 2017 var også året hvor Landsfinalen i Pink Cup blev afholdt i Trehøje Golfklub, som et signal om at klubben for 3 år i træk er den klub i Danmark, som har samlet flest penge ind til Brystkræft.

2018 er også året hvor Trehøje Golfklub den 21. august har 25 års jubilæum. Hen gennem året vil det blive fejret på forskellig vis, men  overskriften vil hele tiden være, at det er for at fejre medlemmerne, da det er deres klub. I alle udvalgene er der stor mødeaktivitet, så planlægning af aktiviteterne kan være på plads ved sæsonstart. Så alle gælder sig til at komme i gang, når græsset bliver grønt

Billedtekst: Kaj Kristensen (tv) overdrager nøgle til nybyggeriet til baneudvalgsformand Helge Ørts og klubbens formand Lars Ole Wulff (th).

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X