Himmerland golfophold
SERGIO GARCIA SKIFTER TAYLOR MADE UD MED CALLAWAY

SERGIO GARCIA SKIFTER TAYLOR MADE UD MED CALLAWAY

Af Peter Skott Carlsen

I mange år har Sergio Garcia spillet med udstyr fra TaylorMade, men i løbet af efteråret begyndte Masters-vinderen at ændre i baggen og prøve andet udstyr, og det blev en offentlig hemmelighed, at Callaway nok ville være mærket i fremtiden. Det er nu en realitet, og dermed får den amerikanske golfproducent nu en af verdens mest kendte spillere i stalden.

Da den 37-årige spanier vandt Andalucia Valderrama Masters var det med en Toulon putter og Callaway Wedges i baggen, og henover foråret han været i tæt dialog med Callaway om at sammensætte lige netop det sæt, der passer bedst. Derfor vil han blandt andet komme til at spille med Apex jern, Mack Daddy 4 wedges og Chrome Soft golfbold. Det er ikke kommet frem, hvor meget aftalen er værd, men det er kommet frem, at det er en længerevarende aftale.

– Læs mere: Prisbelønnet golfbane tæt på konkurs

Op til 2018 er Sergio Garcia nummer ti på verdensranglisten, og han er den anden spiller fra top-10, der nu vil spille med udstyr fra Callaway, efter at også Henrik Stenson (nummer ni) gør det.

– Læ mere: Rory McIlroy må se sig slået af Lucas Bjerregaard

Sergio Garcia vil i følge hans hjemmeside spille sin første turnering i 2018 ved SMBC Singapore Open fra den 18. januar, hvorefter han rejser til Dubai for at forsvare titlen ved Omega Dubai Desert Classic.

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X