Backtee Mens Golf
SIMPSON FØRER STORT INDEN FINALERUNDE PÅ SAWGRASS

SIMPSON FØRER STORT INDEN FINALERUNDE PÅ SAWGRASS

Af Søren Amstrup

To af feltets største stjerner gik lørdagens tredje runde i 65 slag, syv under par, og de strøg frem på leaderboardet. De og de andre forfølgere skal dog stadig kigge langt efter Webb Simpson, der fulgte flot op på sin forrygende 63’er fra fredag.

Jordan Spieth startede dagen med at være 14 slag efter Webb Simpson. Spieth havde klaret cuttet og var videre med en samlet score i et slag under par. Det agtede han at lave om på lørdag, og det gjorde han, da han gik tredje runde med sin gode ven Justin Thomas. De to nutidens stjerner gik i henholdsvis syv og fire under par, og den 65’er sendte Spieth helt frem i top 10 i samlet otte under par. Thomas ligger på en delt 33. plads efter sin 68’er, og han er samlet fem under par.

Tiger Woods startede dagen side om side med Spieth, og efter tredje runde havde legenden kopieret Spieths 65’er og spillet sig ind i top 10. Tiger gik for-ni i bare 30 slag, seks under par, og selv om gassen gik lidt af ballonen på banens sidste ni huller, så er det stadig imponerende at se Tiger spille med på højeste niveau igen.

Men Tiger, Spieth og alle de andre stjerner i feltet må kigge langt efter Webb Simpson, der fredag brændte banen fuldstændig af inden han slog i vandet på 17. Lørdag formåede Simpson, der er nummer 41 på verdensranglisten, at følge op med en flot, og tør, runde i 68 slag. Dermed gik han til 19 under samlet, og føringen er nu på syv slag til new zealandske Danny Lee, der efter en runde i to under par, nu er 12 under samlet. Verdensetteren Dustin Johnson er i fare for at miste sin førsteplads på verdensranglisten, og det tager den lange amerikaner alvorligt. Han er alene på tredjepladsen i 10 slag under par samlet.

Det skal blive spændende at se om Simpson får gummiben søndag, eller om han kører en af de sikreste sejre hjem i nyere tid på PGA Touren. Du kan se afslutningen på C More Golf, og leaderboardet kan nærstuderes her.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X