Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Golfhæftet
Santander
Nordic Golfers
Primo Tours
header abonnemnt teaser
SIMPSON VAKLEDE ALDRIG OG SEJREDE SIKKERT

SIMPSON VAKLEDE ALDRIG OG SEJREDE SIKKERT

Af Søren Amstrup

En føring på syv slag var alligevel for meget for alle forfølgerne ved The Players Championship. Webb Simpson gjorde lige nøjagtig det, der skulle til, og han blev aldrig for alvor truet,

Den forsvarende US Open vinder Brooks Koepka gjorde ellers hvad han kunne tidligt på dagen søndag. Med en runde i 63 slag, ni under par, tangerede han banerekorden og kopierede dermed Webb Simpsons forrygende fredags-runde. Koepka blev godt hjulpet af en sjælden albatros på 16. hul, hvor hans andet slag fra godt 180 meter fandt bunden af koppen.

Koepka spillede sig frem til en delt 11. plads med sin flotte runde. Jordan Spieth derimod sluttede af med en firedobbelt bogey på 18. efter en tur i vandet og et tre-putt fra kort afstand. Han ramlede derfor ned til en delt 41. plads. Spieth gik søndagens finalerunde med Tiger Woods, der havde en noget bedre søndag. Han måtte dog også se sin gode søndag, da han slog i vandet på det ikoniske 17. hul. Det kostede en dobbelt bogey, og Tiger måtte nøjes med en flot 69’er, tre under par. Han var kortvarigt oppe på en andenplads, men Tiger endte på en delt 11. plads i samlet 11 under par, syv slag efter Simpson.

Webb Simpson havde alt at tabe denne søndag. Han førte med syv slag til Danny Lee og ni til Dustin Johnson, men de nærmeste forfølgere ramte aldrig for alvor dagen. To bogies på ottende og tiende blev flankeret af birdies på syvende og ellevte, og da han rullede endnu en birdie i på 16., var føringen igen på seks slag til nærmeste forfølgere. På det frygtede 17. fik han en sikker par, og da han havde lagt sit drive på 18. fairway, kunne den 32-årige amerikaner ånde lettet op. Simpson sikrede sin femte sejr på PGA Touren og den første siden oktober 2013, hvor han vandt i Las Vegas. Simpson vandt i øvrigt US Open i 2012.

Simpson valgte et godt tidspunkt til at lave dagens første store fejl. Hans jernslag på 18. gik i vandet, og det endte med at koste en dobbelt bogey. Det var der dog råd til, og sejren endte på fire slag til Charl Schwartzel, Xander Schauffele og Jimmy Walker, der alle sluttede The Players Championship i 14 under par. Simpsons dobbelte bogey betød en runde i et slag over par og en samlet score på 18 under par.

Slutstilling The Players Championship.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X