Loewe
Primo Tours
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Nordic Golfers
Santander
Golfhæftet
Vilcon
header abonnemnt teaser
SKUFFENDE DANSK START I SÆSONENS SIDSTE MAJOR

SKUFFENDE DANSK START I SÆSONENS SIDSTE MAJOR

Af Peter Skott Carlsen.

Evian Championship er sæsonens femte og sidste major for damerne, og fra dansk side stiller Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen til start. De havde en noget svingende dag på kontoret, men en af dem er blot et enkelt slag fra cutgrænsen.

I Evian-Lens-Bans startede Nanna Koerstz Madsen dagen på hul 10, og da hun kom til hul 18 (hendes hul 9) lå hun i par og fornuftig med i stillingen. Desværre blev det til en fire-dobbeltbogey, og de fire over par blev også den endelige score. Det var dog kun 34 spillere, der brød par på åbningsrunden, så scoren +4 rækker til en 78. plads, der er lige udenfor cuttet.

– Læs mere: Flyvende Kjeldsen på tredjeplads i Holland

Nicole Broch Larsen havde også en dag med mange forskellige farver på scorekortet. Allerede efter fem huller var hun +8, men derefter blev de resterende huller holdt i par, men hun er dog i den tunge ende af leaderboardet.

– Læs mere: Haastrup flyvende fra start i “major”

Oppe i den sjove ende af stillingen fører Carola Ciganda (billedet) fra Spanien sammen med Maria Torres fra Puerto Rico. De to er på -6, og de fører med et enkelt slag foran Austin Erns fra USA.

Hvor vidt de to danskere klare cuttet, kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag kl. 15:30 – 18:30.

Evian Championship, leaderboard.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X