SØBY:JEG ER I DIALOG MED ET PAR SPILLERE

SØBY:JEG ER I DIALOG MED ET PAR SPILLERE

Af Peter Nielsen

Morten Ørum Madsen og Thomas Søby har ophævet deres samarbejde. Derfor skal den eneste danske professionelle caddie ud og finde ny arbejdsgiver, og han er allerede i dialog med flere Europa Tour-spillere. 

Morten Ørum Madsen har ikke haft den bedste sæson i sin karriere, nærmere tværtimod. Sæsonen har budt på tre klarede cuts og en lille indtjening på lige omkring 20.000 euro. Derfor må danskeren en tur på Challenge Touren, med mindre han selvfølgelig spiller sig tilbage på Europa Touren via Tourskolen.

Alt kan naturligvis ske, men spillet har ikke været prangende, så der skal noget ekstraordinært til, hvis kortet skal fornyes.

Ørum og hans caddie Thomas Søby har da også allerede taget konsekvensen og ophævet samarbejdet.

-Vi har været klar over nogle uger, hvor det bar hen ad, men har selvfølgelig jagtet et mirakel i forsøget på at kunne fortsætte. Vi stopper af naturlige årsager og som de bedste venner. Ørum skal på Challenge Touren, hvor man nærmest ikke kan leve af det, og en caddie kan slet ikke. Det var meget vemodigt i fredags, velvidende at det var vores sidste turnering, fortæller Søby til Golfavisen.dk.

Danmarks eneste professionelle caddie skal nu ud og finde en ny arbejdsgiver. Hvem det bliver, er endnu uvist.

-Jeg er i dialog med et par spillere, og forhåbentlig bliver noget af det til en mulighed inden så længe, fortæller Søby.

Det bliver spændende at se, om det lykkes Søby at få et samarbejde med en Europa Tour-spiller. Ligeledes spændende hvem dette bliver. Der kan være flere danske muligheder, men også et par udenlandske. Golfavisen.dk følger naturligvis op på historien, når Søby har noget mere konkret.

 

 

 

Related posts

X