STIFINDER INFOGOLF

STIFINDER INFOGOLF

Af Frits Christensen

På hjemmesiden www.infogolf.dk kan golfspillere få en række informationer og bedømmelser af danske og svenske golfbaner – udarbejdet af helt almindelige danske golfspillere

Med privatmanden Henrik Olsen som initiativtager er hjemmesiden www.infogolf.dk blevet et stykke værktøj, der kan bruges af helt almindelige golfspillere, der gerne spiller fremmede baner.

Status i 2016 er, at Infogolfs korps på 25 entusiastiske golfspillere har spillet, vurderet og givet karakterer til 90 pct. af alle danske baner og 75 pct. af sydsvenske baner i Skåne-regionen.

-Infogolf er ikke et kommercielt foretagende for mig, men en ren underskudsforretning uden indtægter af nogen art. Men jeg brænder for konceptet og stiller store krav til vort korps, der består af 25 entusiastiske spillere, siger Henrik Olsen.

Infogolf byder på kvalitetsvurderinger af golfbanerne præsenteret på en ensartet og overskuelig måde suppleret med informationer om greenfeepriser og billeder krydret med top 10-lister og søgefaciliteter.

Vurderingskorpset forholder sig til alt lige fra teesteder, fairways, hazarder, greens og layout, men også klubhuset, prisniveauet, serviceniveauet og træningsfaciliteterne.

LÆS OGSÅ: GOÉ GAMLE TIGER VAR TILBAGE-NÆSTEN

Banerne vurderes i perioden fra maj til oktober, hvor banerne må formodes at være helt åbne og i den bedste stand. Nogle baner vurderes flere gange, og i snit bliver det til 300 årlige vurderinger.

-Hvert år bruger vi hele vinterperioden på at gennemgå og analysere de mere end 250 kontrolpunkter og tilhørende udregningsmodeller, siger Henrik Olsen.

Her følger et eksempel på Infogolfs vurderinger af de bedste danske baner:

  1. Himmerland (Backtee),100.
  2. Lübker Golf, 99
  3. The Scandinavian (Old Course), 98
  4. The Scandinavian (New Course), 96
  5. Simons Golf, 93
  6. Royal Golf, 93
  7. Esbjerg (Marbæk, 92
  8. Silkeborg Ry (Silkeborg), 92
  9. Ledreborg (Faldo Course), 91
  10. Lyngbygaard Golf, 91.

FAKTA

Infogolf:

Hjemmeside med informationer og bedømmelser af danske og svenske golfbaner. Se mere på www.infogolf.dk

 

Related posts

X