BACKTEE Ladies Golf
STILFULD GARMIN-NYHED

STILFULD GARMIN-NYHED

Af Peter Nielsen

Garmin er på banen med et elegant og stilfuldt golfur, der er i en klasse for sig. Det kan det også bruges uden for golfbanen, hvilket rigtig mange efterspørger.

Garmins nye golfur i deres approach-serie er yderst elegant og kan bruges både på og uden for golfbanen.

Med Approach S60 golfuret får man de relevante data, man skal bruge på golfbanen vist på en stor 1,2’ farve-touchscreen, som også rækker ud over banen. Det er nemlig designet, så man kan forbinde det med mobiltelefon og dermed både modtage mails, sms’er og opkald uden, at man behøver at tage mobilen op af lommen.

Man kan simpelthen læse diverse beskeder direkte på uret. Derudover kan det alt, hvad et moderne ur skal kunne og indeholder aktivitetstracker, kalorietæller og ikke mindst yderst lang batterilevetid.

Kend din bane        

Approach S60 leveres med forudindlæste kort over flere end 40.000 golfbaner i hele verden, og det tilbyder automatisk opdateringer af dem, man spiller oftest, når det synkroniseres med Garmin Connect.

Golfuret giver præcise afstande til hver position på banen samt PlaysLike Distance, der justerer afstande for at tage højde for slag op og ned ad bakke, så du kan vælge den bedste kølle til udfordringen. Med Touch Targeting kan man berøre ethvert punkt på banen for at få præcise målinger til netop dette sted – inklusive fairway, bunkers, vandhazarder og meget mere.

Uret har avancerede og brugervenlige funktioner som eksempelvis automatisk baneregistrering og automatisk overgang fra hul til hul, hvilket gør, at man får nøjagtigt de data, man behøver for at spille op til det bedste, præcis når man har brug for det. Og med en 1,2’ farveskærm med mulighed for store tal og en ny intuitiv brugergrænseflade er det nu lettere end nogensinde at betjene golfuret.

Stilfuldt hverdagsur

Med et særligt udviklet letvægtsdesign er Approach S60, ud over at være et golfur spækket med funktioner, også et førsteklasses livsstilsur. Autentiske golffunktioner og særligt urglas bidrager til den klassiske golfstil, mens den eksklusive keramiske urkrans sørger for, at det er holdbart både på og uden for banen.

Uret har op til 10 timers batterilevetid, mens man spiller golf – eller op til 10 dage i urtilstand. Uret kan bruges til meget mere end blot golf med forudindlæste aktivitetsprofiler til løb, cykling, svømning og meget mere. Og med aktivitetstracker-funktioner, der inkluderer aktivitetsindiktator, vibrationsalarmer, kalorier og skridt hjælper Approach S60 en med at holde sig aktiv dag efter dag.

Følg med i spillet           

For de lidt mere nørdede golfspillere har uret en helt særlig funktion, nemlig en autoshot-tracker, der kan huske alle ens golfslag. Med ekstra sensorteknologi til at forbedre registrerings-nøjagtigheden sporer autoshot-trackeren automatisk ens slag langs fairway og gemmer slagplaceringer og distancer til analyse efter runden på Garmin Connect.

Man kan også dyste med eller mod andre golfspillere på flere end 40.000 baner eller se, hvordan man klarer sig i forhold til ens venner med Garmin Golf-appen. Hver bane har sin egen ugentlige rangliste, hvor alle kan deltage, eller man kan arrangere sin egen turnering og invitere spillere til at deltage. Med Approach S60 kan man se sine scores overført direkte til ranglisten, mens man spiller sin runde.

Alt i alt indeholder uret utrolig mange lækre funktioner, der helt sikkert vil være med til at gøre runden både nemmere og mere behagelig. At det også kan bruges uden for golfbanen er en nødvendighed for langt de fleste i dag.

FAKTABOKS
Garmin-modeller:

Approach S60 ‐ Black, GPS‐golfur med sort silikonerem kr. 3.799,‐

Approach S60 – White, GPS‐golfur med hvid silikonerem Kr. 3.799,‐

Approach S60 – Premium. Med raffineret keramisk urkrans og sofistikeret metal‐look og sort kvalitetslæderrem Kr. 4.599,‐

Se flere detaljer på www.garmin.dk

 

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X