Santander
header abonnemnt teaser
STJERNEFELT VARMER OP TIL THE OPEN I SKOTLAND

STJERNEFELT VARMER OP TIL THE OPEN I SKOTLAND

Af Mogens Nielsen

Jeff Winther kom ind i Scottish Open som sidste mand. Sammen med fire landsmænd skal Jeff op mod blandt andre Justin Rose, Rickie Fowler, Patrick Reed og Phil Mickelson og flere andre stærke amerikanere.

Aberdeen Standard Investments Scottish Open er den sidste af tre uger i træk med Rolex Series turneringer. Men det er også ugen før The Open på Carnoustie, hvilket garanterer et stærkt felt med flere af de stærke amerikanere, der bruger turneringen dels som opvarmning og dels for at blive akklimatiseret til europæiske forhold og tid.

Læs også: Ugens europæiske ranglister

Thorbjørn Olesen har stået på startlisten, men det lå i luften, at han ville melde fra. Til gengæld stod Jeff Winther først blandt reserverne og han er nu inde. Jeff får selskab af landsmændene Søren Kjeldsen, Lucas Bjerregaard, Thomas Bjørn og Lasse Jensen.

Thomas Bjørn er eneste dansker, der har vundet turneringen. Det var hans og Danmarks første sejr på Touren og er gået over i dansk golfhistorie. Det var i 1996 og gav Bjørn både titlen som Rookie of The Year, debut på Ryder Cup holdet i 1997 og ikke mindst med sejren gav sporten i Danmark det boost, der gav mange unge lyst til at spille golf og dermed ar medvirkende til den den status, golfen har herhjemme den dag i dag.

Fem spillere fra verdensranglistens top 20 er med i feltet. Det er Justin Rose (Foto), Rickie Fowler, Patrick Reed, Hideki Matsuyama og Phil Mickelson. Spanieren Cabrera Bello, der vandt i fjor er naturligvis også til start.

De mange stjerner i feltet sikrer hele 50 verdensranglistepoint til vinderen og overgås på European Tour i år kun af feltet i januar i Abu Dhabi, når ses bort fra US Open, Flagskibet BMW PGA Championship og WGC turneringerne.

Viasat Golf sender alle dage fra Scottish Open, hvor Teetimes fremgår her og stilling og scores kan følges her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------