Himmerland golfophold
header abonnemnt teaser
STORE NYHEDER PÅ DANMARKS STØRSTE DEMODAG TIL FERIE FOR ALLE

STORE NYHEDER PÅ DANMARKS STØRSTE DEMODAG TIL FERIE FOR ALLE

Af Pressemeddelelse

Dansk Golfshow byder på masser af nyheder og en enkelt verdenspremiere indenfor udstyr på Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar.

Danmarkspremiere på et helt nyt køllesæt direkte fra Orlando-messen i Florida og en verdenspremiere på en epokegørende opfindelse af en kombination af en bag og en trolley er nogle af de spændende nyheder, der bliver præsenteret på Dansk Golfshow på Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar.

– På Danmarks største demodag har vi fået flere af de store, velkendte mærker med end tidligere, så det er det stærkeste line up nogensinde, siger Johnny Tang Frandsen, projektkoodinator på Ferie for Alle, og nævner Titleist og Cobra Puma som to debutanter foruden gengangere som Wilson, Ping, Callaway og Mizuno.

PGA giver træningstips
Som tidligere år er PGA of Denmark repræsenteret på messen med en stor stand med en lang række aktiviteter, hvor PGA-lederen Steffen Jakobsen og proen Jesper Skoubo Kjeldsen styrer aktiviteterne og suppleres af det underholdende trickshow ved den altid populære David Edwards.

Gæsterne vil kunne få gratis undervisnings-clinics med en række gode træningstips og præsentation af de mange muligheder, som golfspilleren kan gøre brug af hos den lokale pro-træner i klubben. Af andre aktiviteter kan nævnes puttingkonkurrencer, dartgolf og snag-børnegolf.

PGA of Denmark har også allieret sig med Titleist, der på standen vil holde foredrag om golfbolde og tilbyde fitting med Footjoy-handsker.

Verdenspremiere
Ølgod-firmaet Monobuggy, der har sikret sig europæisk patent på en golfscooter af samme navn, præsenterer på Nordic Golf Agencie-standen en vaskeægte verdenspremiere i form af en Decolt Grand by Golf Geum Tecnology, der er en helt ny opfindelse uden relation til den kendte golfscooter. Decolt Grand er en kombination af en golfbag og en trolley, hvor golfkøllerne ikke skal ned i et rum, men bliver klikket på plads udvendig, mens den indvendige del er reserveret lommer med god plads til tøj og tilbehør. Bagdelen er vandtæt og monteret på et kulfiberskelet, hvor akslen med de tre hjul kan klikkes af, så kombinationen i to dele kan lægges i bilens bagagerum.

– Vi er meget spændte på at præsentere Decolt Grand i Herning, hvor vi kommer med tre varianter, hvoraf den ene er en elektrisk udgave, som vi netop har hentet hjem fra producenten i Tjekkiet, siger ejeren af Monobuggy, Bjarne Nielsen, der håber på en såkaldt first mover-effekt for den nye opfindelse, der hører til i den dyre ende af golfudstyr.

– I basisudgaven kommer Decolt Grand til at koste 14.500 kr. (uden køller, red.), mens modellen med påmonteret el-motor koster 30.000 kr. Det er ganske vist i den dyre ende, men da der ydes 10 års funktionsgaranti, vil den kunne slide to-tre sæt bag og trolley op på de 10 år, siger Bjarne Nielsen.

Ny Cobra Puma-teknologi
På Danmarks største demodag er følgende firmaer at finde på leverandørstrøget: Acushnet, Amer Sport, Callaway, Cobra Puma, Garmin, Golfkompagniet, Mizuno og Ping. For både Acushnet (Titleist, Footjoy, Vokey Design og Scotty Cameron) og Cobra Puma er det første gang, de er med på messen.

– Vi debuterer på golfmessen i Herning med et helt nyt og epokegørende golfsæt, der får Danmarkspremiere efter lanceringen i januar på golfmessen i Orlando, Florida, siger Hardy Wiis fra Cobra Puma.

Nyskabelsen er King F8-jern – et såkaldt “smart set” kaldet Cobra Connect Powered by Arccos Technologi, hvor det revolutionerende består i, at man downloader en app og aktiverer grips elektronisk i hver enkelt kølle, der gør det muligt at træffe databaserede beslutninger.

Som debutant kommer Acushnet Danmark til messen med nye Titleist-jern og -wedges, en ny Scotty Cameron-putter og Footjoy-handsker.

– Titleist er kendt som verdens største boldproducent, så vi vil benytte lejligheden til at introducere den helt nye Tour S-bold, der prismæssigt ligger under den berømte Pro V 1-bold, som værdsættes så højt af de professionelle, siger Lars Bak fra Acushnet Danmark.

Private putting-greens
Firmaet Golf Design er en genganger på golfmessen og vil præsentere nye udgaver af puttinggreens til private med forskellige løsninger foruden udslagsmåtter, der primært er beregnet til klubberne.

– Vi vil præsentere nogle puttinggreens efter samle-selv-princippet, hvor man kan bruge dem som byggebrikker efter behag med hjælp fra nogle specialkonstruerede paneler, siger Kim Andersen fra Golf Design.

Billedtekst: David Edwards trickshow er altid et populært indslag på golfmessen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X