SUCCES FOR NICOLE OG NANNA I SÆSONFINALE

SUCCES FOR NICOLE OG NANNA I SÆSONFINALE

Af Peter Skott Carlsen

Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er klar til finalerunderne ved Omega Dubai Ladies Classic, der er sæsonfinalen på Ladies European Tour, men desværre blev det ikke til fuldt hus for danskerne, da Emily Kristine Pedersen missede cuttet.

Nanna Koerstz Madsen var efter 68 slag (-4) i onsdagens åbningsrunde på Emirates Golf Club helt fremme på andenpladsen, og sin placering i top-10 holdt hun helt frem til sidste hul på anden runde, hvor det blev til en dobbeltbogey. Dermed faldt hun tilbage til par for dagen og en 14. plads. Der er kun et enkelt slag op til top-10 og op til tredjepladsen, så en topplacering er stadig inden for rækkevidde.

– Læs mere: Verdensrejsende dansker fortsætter storspil

Bedste dansker efter 36 huller er nu Nicole Broch Larsen, der havde hele syv birdies på dagens runde men også tre bogeys, og derfor kunne hun skrive under på 68 slag. Den flotte runde sendte hende otte pladser frem til 6. pladsen.

– Læs mere: Golfavisens julekalender: 7. december

I et stykke tid har Emily Kristine Pedersen ikke leveret de store resultater, og det lykkedes heller ikke i Dubai for Solheim Cup spilleren at slutte sæsonen med en god turnering. Det blev til en runde i 71 slag, men da hun brugte 76 slag i første runde, blev cuttet misset med to slag.

Anne van Dam fra Holland var med 65 slag dagens bedste i Dubai, og hun er nu alene i front, hvor hun i -10 fører med to slag foran Kelsey MacDonald.

Omega Dubai Ladies Classic, leaderboard.

Related posts

X