SUPERDAG PÅ EUROPEAN TOUR, HVOR ALLE ER MED LØRDAG

SUPERDAG PÅ EUROPEAN TOUR, HVOR ALLE ER MED LØRDAG

Af Mogens Nielsen

Det passer åbenbart danskerne, at der spilles kvikt. Alle fem danskere er videre i Shot Clock Masters, de tre er med helt fremme, endda med et overraskende comeback i blandt som den bedste. Efter lørdagens runde skal ti spillere mere sies fra.

Jeppe Huldahl har i denne uge valgt at spille European Tour, idet han fik chancen for at komme ind i Shot Clock Masters i Østrig. Da Jeppe kender banen godt og ikke mener, det vil være stort sværere her at få en god placering end på ugens Challenge Tour, er det oplagt med den noget større præmiesum. Endvidere tæller turneringen også med til Challenge Tour, med ligeså mange euro som den samme placering i denne uge ville give der.

Jeppe blev nummer tre i sidste uge og har i den grad taget formen med sig videre. Han gik fredag i 69 og samlet syv under par er han på en flot delt fjerdeplads, hvor han undervejs i sin runde kæmpede med Miguel Angel Jiménez om at føre.

Helt i top ligger finnen Mikko Korhonen i ni under par, to slag foran Steve Webster og  Justin Walters. Jeppe deler sin fjerdeplads med Jiménez og to spillere mere.

Læs også: Haastrup på delt sjetteplads

Jeff Winther i 70 er samlet fem under par og på en også flot delt ottendeplads. Joachim B. Hansen spillede sig langt frem med en runde i 68 og i fire under ligger han på en delt 13. plads. Som Jeff og Jeppe får Joachim naturligvis også sin placering forholdsvis med over til Challenge Tourens pengeliste.

Danmarks to mest erfarne i turneringen er også videre. Søren Kjeldsen gik runden i et slag over, efter en misset chance fra under en meter på 18. hul, hvor han ellers var tæt på hole in one. Søren er videre fra en delt 34. plads, totalt to under par.

Endelig gik Anders Hansen i seks over par, efter en ellers god første runde. Anders lå lige omkring cuttet og fik lidt ventetid inden, han vidste om han var ude eller inde. Det endte på den gode side og dermed er alle danskere videre. Anders Hansen fra en delt 62. plads blandt spillere 70 i tredje runde.

Man skal huske, der efter lørdagens tredje runde cuttes yderligere en gang, nemlig ned til kun 60 spillere, der får søndagens finale med. 10 spillere skal altså sorteres fra yderligere. De får dog pengepræmie tællende til Race to Dubai.

Shot Clock Masters, Stilling og Livescoring

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X