Dresden Kreuzchor
header abonnemnt teaser
SUPERRUNDE BRINGER WINTHER TILBAGE I VARMEN

SUPERRUNDE BRINGER WINTHER TILBAGE I VARMEN

Af  Mogens Nielsen

Kun to spillere leverede lørdag en lavere runde end Jeff Winther, der nu skal spille for en mulig podieplads søndag i Sydafrikas største turnering.

Udover tre bogies præsterede Jeff Winther lørdag også hele ni birdies i den første af finalerunderne i BMW South African Open. Dermed en score i 66, der også blev præsteret af fire andre, mens kun en spiler i 64 og en i 65 var bedre end danskeren

Runden bragte Jeff fra en delt 20. plads helt frem på en delt syvendeplads sammen med to andre spillere. Totalt 10 under par og fem slag fra den førende, men kun to slag fra den delte tredjeplads.

Læs også: Harman fører med tre på Hawaii

Englænderen Chris Paisley der var en af de to førende efter anden runde, er nu alene i spidsen i 15 under par. Paisley brugte 70 slag og har et slag ned til en af de sydafrikanske favoritter Branden Grace, der gik i 66.

Herefter følger tre spillere i 12 under og en i 11 under inden trekløveret med Jeff Winther. Selvom der er tale om Sunshine Tourens Flagskib, er præmiesummen kun lige under en million euro. Men en top 10 placering vil alligevel være et godt skridt på vej mod en tidlig sikring af Tourkortet.

South African Open, Stilling og Livescoring

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X