BACKTEE Ladies Golf
SVENSK SEJR I PARIS EFTER DRAMATISK AFSLUTNING

SVENSK SEJR I PARIS EFTER DRAMATISK AFSLUTNING

Af Mogens Nielsen

Efter den førende svensker Marcus Kinhult lavede trippelbogey på fjerde hul, var det en åben affære resten af eftermiddagen i Paris med masser af drama. Det blev dog svensk sejr, mens Jeff Winther blev bedste dansker lige uden for top 30.

Med en god håndfuld spillere på banen, kom Alex Noren ind i syv under par og førte i klubhuset. Amerikaneren Suri lå i otte under op ad 18. og så ud til at overgå den score. Men han slog i vandet og sluttede i seks under. Rahm havde en chance, men slog også i vandet. Kinhult var startet ti under par og havde sat fem slag til. Garcia behøvede birdie på sidste hul for at matche de syv under, men fik den ikke. Var der overhovedet nogen, der havde lyst at vinde de mange penge og point?

Chris Wood lå en over for runden, men også totalt syv under par med to huller igen. Det ville blive Wood eller Noren. Wood missede et putt for par på 17. og skulle nu slutte med birdie for omspil. Wood fik par og dermed gik sejren til Alexander Noren, der nærmest ud af ingenting var kommet fra en syvendeplads.

Russel Knox, Julian Suri og Chris Wood delte andenpladsen. De to førstnævnte sammen Marcus Kinhult fik alle en plads i The Open, da de som ikke i forvejen kvalificerede sluttede i top ti!

Danskerne sluttede alle tre med hæderlige runder. Bedst blev Jeff Winther på en delt 31. plads, hvilket udløser point til verdensranglisten. Placeringen hjælper også på hans Race to Dubai placering, hvor han inden turneringen var nummer 139.

Læs også: Molinari fortsætter sin optur

Jeff gik et slag under par og sluttede totalt i en over. Søren Kjeldsen gik i en over par og fem over samlet, blev han delt nummer 49.

Lucas Bjerregaard fik en god revanche for lørdagens runde, da han trods to dobbeltbogies på de fire første huller, kom rundt i en under par og sluttede som delt nummer 61.

HNA Open de France, slutresultat med pengepræmier

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X