Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Golfhæftet
Nordic Golfers
Primo Tours
Santander
header abonnemnt teaser
SVENSKER LØB MED SEJREN: LIGE VED OG NÆSTEN FOR BJERREGAARD

SVENSKER LØB MED SEJREN: LIGE VED OG NÆSTEN FOR BJERREGAARD

Af Nicolai Jaquet
Det blev tæt i opløbet om sejren på Sicilien, da Rocco Forte Sicilian Open blev afsluttet søndag. Lucas Bjerregaard havde mulighederne, men til sidst vandt svenske Joakim Lagergren i omspil med Mike Lorenzo-Vera.

Det blev tæt til det allersidste, hvor flere spillere – herunder Lucas Bjerregaard – kæmpede med om sejren ved Rocco Forte Sicilian Open.

Udover Lucas Bjerregaard var det især Joakim Lagergren og Mike Lorenzo-Vera, der pressede på. En overgang var Lagergren foran med to, men en bogey på 14 bragte svenskerens føring ned på bare ét slag.

Lucas Bjerregaard missede birdieputts på både 15., 16. og 17. hul, der alle kunne have bragt balance i regnskabet. Det var altså en dag med mange missede chancer for danskeren, der generelt spillede en fornuftig omgang golf. På 18. hul slap luften dog helt ud af ballonen, da hans drive fandt vand-hazarden i højre side.

I sidste ende blev det til en bogey på sidste og en samlet score i 14 under. Det rakte til en delt 5. plads. Et resultat der, selvom sejren var indenfor rækkevidde, vidner om, at formen ser fortrinlig ud kun to uger inden årets første Rolex Series turneringer – først på Wentworth til BMW PGA Championship og ugen efter Italian Open.

Til sidst endte det med et omspil mellem Mike Lorenzo-Vera og Joakim Lagergren, der begge endte i 16 under par. Tredjepladsen i 15 under blev delt af Andy Sullivan og Lucas Herbert.

Omspillet
Sidste år var der også omspil om sejren ved Rocco Forte Sicilian Open. Der vandt Alvaro Quiros over Zander Lombard.

Omspilshullet var 18. Lagergren slog et kanonslag ind til et kort putt, og da Lorenzo-Vera ikke fik holet et chip for birdie, havde svenskeren muligheden for at hole sit birdie-putt og tage sejren. Det gjorde han stensikkert til stor lettelse.

Det er nemlig svenskerens første sejr på European Tour. Med sejren følger 166,660 euro, 24 point til verdensranglisten og et års kort til European Tour i næste sæson 2018/19.

Lucas Bjerregaards femteplads sikrer ham 42,400 euro, og han er også sikker på at være tilbage i top 200 på verdensranglisten mandag.

LÆS: Simpson fører stort inden finalerunde på Sawgrass

God dansk dag
Jeff Winther fortsatte de rigtig fine weekend-takter. Lørdagens tredje runde blev gået i seks under par, og søndag fulgte han op med en fin runde i fem under par. Samlet 11 under i weekenden for Jeff Winther, der samlet set ender i otte under par. Det giver en ganske fin delt 14 plads.

Thomas Bjørn gik en stilfærdig afslutningsrunde i par. Samlet ender Ryder Cup kaptajnen i tre under på en delt 40. plads.

Samlet stilling fra Rocco Forte Sicilian Open kan ses her

I næste uge skal European Tour et smut til Belgien og Rinkven International Golf Club til turneringen Belgian Knockout, der spilles for første gang. Præmiesummen er ligesom i denne uge på Sicilien. Lige nu ligner det at fem danskere er til start. Det er Lasse Jensen, Anders Hansen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen og Søren Kjeldsen, selvom det bliver spændende at se, om Kjeldsen er med i Belgien, efter at han måtte trække sig efter første runde denne uge.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X