Primo Tours
Santander
Golfhæftet
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Vilcon
Nordic Golfers
header abonnemnt teaser
SYV DANSKERE KLAR TIL SIDSTE EKSAMEN I SKOLEN

SYV DANSKERE KLAR TIL SIDSTE EKSAMEN I SKOLEN

Af Peter Skott Carlsen.

Finalen på Europa Tourens tourskole er vel nok sæsonens mest frygtindgydende turnering, for ens fremtid afhænger af, hvordan man klare sig henover de seks runder. Lørdag går det igen løs i Spanien, og blandt de 156 deltagere til start er syv danskere, der blandt andet skal op imod mange tidligere vindere på touren.

Lumine Golf Club i Tarragona i Spanien danner de kommende seks dage rammen om tourskolens Final Qualifying Stage, og mens Jeff Winther, Lasse Jensen og Anders Hansen var direkte kvalificeret, så klarede Frederik Dreier, Martin Leth Simonsen, Christian Gløet og Nicolai Tinning sig videre fra Stage II. De er en del af et felt, der tæller i alt 19 tidligere vindere på Europa Touren, og blandt de prominente navne er Matteo Manassero, Oliver Wilson og den første vinder af Made in Denmark, Mark Warren.

– Læs mere: Fredag gav lidt sol til danskerne i Sun City

Der spilles to runder på Hills Course og to runder på Lakes Course, inden der er cut. Første mål for spillerne er at klare cuttet, for det vil give en kategori 22 til den kommende sæson, hvilken vil give adgang til enkelte turneringer, og derudover får man fuldt kort til Challenge Touren. Har man først klare cuttet, er næste mål at slutte i top-25 og lige, der får et tourkort i kategori 17. Her vil man få deltagelse i cirka 20 turneringer plus minus et par stykker.

Final Qualifying Stage, leaderboard.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X