THE SCANDINAVIAN:MICHELIN-KOKKEN LAVER BIKSEMAD

THE SCANDINAVIAN:MICHELIN-KOKKEN LAVER BIKSEMAD

Af Jens Christensen

The Scandinavians chefkok har arbejdet i to Michelin-restauranter i  London

Det smukke, elegante klubhus i The Scandinavian Golf Club rummer både Caféen og gourmetrestauranten The Waters, som drives af ægteparret Lone og Per Krarup med forpagtererfaringer fra både Divan 1 i Tivoli, Restaurant Nokken og Club Royal i Kongelig Dansk Yachtclub i Rungsted Havn.

LÆS OGSÅ: EUROPÆISK TOPKLASSE

Krarup’s har mesterkokken Morten Kirk ansat som køkkenchef. Han er internationalt kendt, fordi han tidligere har arbejdet på to Michelin-restauranter i London, Lombard Street (én stjerne) og Le Gavroche (to stjerner).

Biksemad og burger

Morten Kirk har desuden en solid baggrund i det nordiske køkken, og dét udmønter sig. f.eks. i, at hans biksemad af dansk oksemørbrad med spejlæg, syltede rødbeder og bearnaisesauce hører til favoritretterne i The Waters. Burger i briochebolle, salat med trøffeldressing, løgkompot, ketchup, grove, håndskårne pomme frites og sort hvidløgsdressing topper favoritlisten i Caféen.

Gourmetrestaurantens navn, The Waters, henviser, bogstaveligt talt, til vandfaldene udenfor klubhusterrassen.

LÆS OGSÅ:OVERLIGGENREN BLEV HÆVET TIL USET HØJDE

Related posts

X