Santander
header abonnemnt teaser
THORBJØRN ER VIDERE I THE OPEN

THORBJØRN ER VIDERE I THE OPEN

Af Mogens Nielsen

Thorbjørn Olesen er netop kommet i klubhuset efter sin anden runde også i en par og på en delt 11. plads. Placeringen holder nok ikke runden ud, men han er stensikker finaledeltager. Klokken 14:26 går Nicolai Højgaard ud.

Thorbjørn Olesen er færdig med sine to indledende runder på Carnoustie. Anden runde gik Thorbjørn nøjagtig som torsdag i en under par. To birdies på de første ni og bagni med tre bogies og to birdies viser scorekortet. Thorbjørn missede desværre snert for birdie på 18. hul og en runde 69.

Læs også: Dansk duo har indtaget The Open

Thorbjørn kom ind på en delt 11. plads, der næppe holder runden ud. Det ender nok med en placering som torsdag omkring en delt 18. plads. Helt afhængig af hvordan forholdene udvikler sig i løbet af fredagen, hvor der er mange timers spil endnu.

Klokken 14:26 dansk tid bleiver det så unge Nicolai Højgaards tur. Da Thorbjørn kom ind, var Nicolais score i en over par en delt  47. plads. Altså en forbedring på tre pladser.

Den aktuelle stillingen indikerer et cut i to over par.

Viasat Golf er i gang med deres direkte transmission fra The Open. Runden kan følges her på nettet også

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------