Santander
Bolig udland
Golfhæftet
Nordic Golfers
Sportspark Blaavandshuk
Primo Tours
header abonnemnt teaser
THORBJØRN HOLDT SIG FRI AF KOLLAPS I FØRERBOLDEN

THORBJØRN HOLDT SIG FRI AF KOLLAPS I FØRERBOLDEN

Af Mogens Nielsen

Thorbjørn Olesen er klar til den afsluttende Match Play sektion i ISPS Handa World Super 6 Perth. Som del af top otte efter tredje runde er han seedet, og derfor kender vi først hans modstander efter søndagens indledende runde.

Thorbjørn Olesen gik sin tredje runde i 69 slag og sluttede på en delt andenplads efter tredje runde. Bortset fra en ikke tællende bonus til tre, er det i top otte ligegyldigt, om man er sluttet nummer et eller otte. Alle går videre som oversiddere i søndagens match play, hvor der er ren lodtrækning om sammensætningerne.

Prom Meesawat vandt de tre runders slagspil i 12 under par, to slag foran Olesen, Crocker og Herbert.

Placeringen betyder, at Thorbjørn bliver seedet og springer søndagens indledende runde over og først starter i ottendedelsfinalerne. Her bliver hans modstander en af de, der sluttede tredje runde mellem nummer ni og 24. Disse matcher sammensættes efter lodtrækning.

Læs også: Sebastian Cappelen i super comeback

Det betyder også at Thorbjørn dårligst kan slutte turneringen på en delt niendeplads sammen med de syv øvrige tabere i ottendedelsfinalerne. Det vil i givet fald udløse 2,705 point til verdensranglisten og en pengepræmie på omkring 30.000 australske dollars. Selvsagt kan det blive meget bedre, da en sejr sikrer en plads i top otte, som også opnået i det forudgående slagspil. Det kræver tre sejre for danskeren at komme i finalen.

Lørdagen fortsætte nu med flere play off matcher. Her skal ni spillere spille om otte pladser i top 9 til 24. En spiller skal altså sis fra. Der skal ikke play off til om de otte første pladser, da der ikke blev nogen delt ottendeplads.

Alle der slutter mellem nummer 25 og 80, får pengepræmie efter deres placering efter lørdagens tredje runde.

Olesens to makkere i førerbolden havde en rigtig skidt lørdag. Et usædvanligt kollaps af så rutinerede spillere som Rumford i 77 slag og Westwood i 78, der begge fra top tre røg helt ud af top 24 og er færdige i turneringen.

Allerede fra klokken 05 søndag morgen transmitterer Viasat Golf direkte fra hulspilsmatcherne. Senere lørdag vil den endelige lodtrækning kunne ses her. Den endelige top 8 og top 24 efter tredje runde vil også fremgå senere lørdag her.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X