TIGER LUGTER NU SEJR

TIGER LUGTER NU SEJR

Af Mogens Nielsen

Man skal aldrig slippe en Tiger løs. Slet ikke en sulten Tiger. Men det gjorde feltet lørdag i Valspar Championship og Woods brugte en ny god runde til at halvere afstanden til den førende og slippe af med to af de, han delte med inden runden.

Tiger Woods i 67 og hans hidtil bedste i Valspar Championship i Florida, er fortsat på andenpladsen i turneringen. Men nu kun et slag fra den førende og nu kun delt med to øvrige i stedet for fire, ligner han mere og mere en, der søndag kan være tilbage som vinder på PGA Tour, som han jo har været det 79 gange tidligere.

Tiger er otte under par. Det er dog også så gode spillere som Justin Rose og Brandt Snedeker, og de vil naturligvis også gerne vinde.

Når det er sagt er det imponerende, at upåagtede Corey Conners (Billedet) fra Canada stadig holder fast i føringen. Efter 68 lørdag og i ni under par totalt godt nok kun med et slag ned til de nævnte. Men Conners har gået alle tre runder i 60’erne og lader ikke til at være specielt påvirket af situationen. Conners har aldrig vundet på PGA Tour, han har faktisk aldrig vundet på nogen Tour, men har nogle pæne resultater på de mindre Tours og er nummer 608 i verden.

Angreb på de nævnte kan også komme fra Patrick Reed i seks under par og måske også fra Ryan Palmer i fem under.  Scott Stallings gik med 65 dagens bedste, men tre under totalt er han nok for langt væk.

Finalerunden kan følges på C More Golf og på PGA Tours hjemmeside her

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X