Santander
header abonnemnt teaser
TIGEREN BRØLEDE PÅ EN BIRDIE-RIG LØRDAG

TIGEREN BRØLEDE PÅ EN BIRDIE-RIG LØRDAG

Af Nicolai Jaquet
Tiger Woods indtog en af hovedrollerne på en lørdag ved The Open, hvor der blev skudt rigtig lavt.

Fredagens regn og vind var lørdag skiftet ud med sol og gode forhold til at skyde lavt.

Det udnyttede flere spillere, og der blev lavet rigtig mange birdies på tredje runde af The Open på Carnoustie.

En af dem, der startede dagen godt ud, var Justin Rose. Englænderen lå tre over par inden tredje runde, og han klarede med nød og næppe cuttet. Men efter en runde i 64 slag – syv under par – spillede han sig op i samlet fire under.

Spillere som Yusaku Miyzato (65 slag), Chris Wood (66 slag) og Byeong Hun An (66 slag) kunne også notere gode scores i nogle af de tidlige bolde.

LÆS: Flot finish sender formentlig Cappelen videre

En af dagens helt store historier var dog Tiger Woods. Manden med de 14 major-sejre fandt storspillet frem lørdag, hvor birdies røg i på stribe. Woods har også det bedste scoringsgennemsnit på tredje runde på PGA Touren denne sæson.

Det stod også lysende klart lørdag, at Woods bestemt befinder sig godt på ‘moving day’. Seks birdies blev det til på de første 14 huller, og pludselig lå Woods i en delt føring i turneringen. I sidste ende endte det med en runde i fem under par – 66 slag – for Woods efter en bogey på det lange par tre hul 16. Han ligger på en delt syvendeplads inden søndag.

Thorbjørn Olesen var ude i en af de sidste bolde, hvor han gik sammen med Rickie Fowler. En ærgerlig bogey på andet hul blev fulgt op af birdies på tredje og sjette, og så var runden ligesom igang for danskeren. Til slut endte det med en runde i en under par, ligesom de to foregående dage. Olesen er delt 19.

LÆS: Thomas Bjørn besøger Esbjerg Golfklub

I morgen venter dagen, hvor årets tredje major skal afgøres. Kun 18 huller mangler før vi ved, hvem der kan løfte ‘The Claret Jug’. Det tegner allerede nu til at blive en vanvittig tæt afslutning.

Både Xander Schauffele og den forsvarende vinder, Jordan Spieth, ligger i ni under samlet. Her har de følgeskab af Kevin Kisner.

Endnu en amerikaner har fjerdepladsen i syv under. Det er Kevin Chappell. Francesco Molinari er bedste europæer i seks under på en femteplads.

Finalen kan som de foregående dage følges hos Viasat Golf og på Viaplay, der sender hele søndagens transmission.

Du kan se leaderboardet fra The Open her.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------