Sportspark Blaavandshuk
Primo Tours
Santander
Vilcon
Nordic Golfers
Bolig udland
Golfhæftet
header abonnemnt teaser
TINNING OG WINTHER I SUPER UDLÆG

TINNING OG WINTHER I SUPER UDLÆG

Af Nicolai Jaquet
Final Stage på Tour skolen er i gang. Seks dages benhård konkurrence venter de håbefulde deltagere. Efter dag et ser det godt ud for fire af feltets syv danskere, mens de sidste tre kæmpede med spillet.

Lumine Golf Club lægger for tiden græs til en af årets allermest nervepirrende turneringer. 156 spillere kæmper over seks runder om at være blandt de 25, der slipper igennem nåleøjet og sikrer sig et kort til European Tour.

Syv danskere er med og især to af dem startede fornemt ud i første runde. Både Jeff Winther og Nicolai Tinning var rundt i seks under par, hvilket giver en delt niendeplads.

Cristian Gløet er et slag efter på en delt 19.plads, mens Lasse Jensen er fire under par på en delt 33 plads.

Det er top 25 og lige, der sikrer sig et kort i kategori 17 til 18/19 sæsonen på European Tour. Efter fire runder er der et cut. De spillere, der klarer dette, får et kort i kategori 22, hvilket giver adgang til meget få og små turneringer.

Det betyder også, at der skal birdies på kortet de kommende dage for de tre sidste danskere i feltet. Anders Hansen var en over par og er delt 123. Et slag efter ligger Martin Simonsen på en delt 135 plads, mens Frederik Dreier er delt 150 i fire over par.

Bedst af alle på første runde var tyske Max Schmitt og englænderen Daniel Gavins. De to gik i ni under par.

Der spilles både på Hills og Lakes banen på Lumine-anlægget nær byen Tarragona i Spanien. Spillerne får alle to runder på hver bane inden cuttet. Final Stage færdigspilles torsdag.

Se stillingen efter første runde her

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X