PING
TO AF DE STØRSTE IKKE MED I DUBAI FINALE

TO AF DE STØRSTE IKKE MED I DUBAI FINALE

Af Mogens Nielsen

Nummer 61 og 62 på Race to Dubai er indtil videre inde i sæsonfinalen, da der er afbud fra verdens nummer otte og ni. Tre danskere er med til at kæmpe om de helt store penge. På LPGA Tour spilles der også sæsonfinale med en – måske endda to danskere til start.

Som forventet, kommer hverken Rory McIlroy eller Henrik Stenson med i DP World Tour Championship i Dubai fra torsdag. De to der er verdensranglistens nummer otte og ni, ligger på Race to Dubai nummer 11 og 13.

Det har givet plads til de to englændere Paul Waring og Ian Poulter som nummer 61 og 62 på Race to Dubai, idet feltet skal være fyldt op til 60 spillere. Kommer der yderligere afbud, er skotten Marc Warren første reserve.

Læs også: Ugens europæiske ranglister

Tre danskere er med. Thorbjørn Olsen, Søren Kjeldsen og Lucas Bjerregaard. Der spilles om en præmiesum på otte millioner dollars, eller en halv million mere end i Nedbank og en hel million mere end i Tyrkiet for to uger siden. Og med færre til at dele kagen.

Det er dog kun noget af det, for efter finalen skal Tourens bonuspulje på fem millioner dollars fordeles mellem den endelige top ti med alene de 1,25 millioner dollars til vinderen. Det er Tommy Fleetwood der som listens førende før finalen ligger til disse ekstra lommepenge, men helt sikker er han dog ikke.

Thorbjørn Olesen kan med en sejr i Dubai slutte i top ti og få en andel i puljen.

European Tour har i øvrigt meldt ud, at man fra slutningen af sæson 2018 går tilbage til, det bliver top 110 på ranglisten, der får fornyet kortet.

Sæsonfinalen i Dubai kan følges her og vises naturligvis og direkte på Viasat Golf.

Damerne på LPGA Tour spiller også sæsonfinale fra torsdag. Det er CME Group Tour Championship, der afvikles i Florida med 72 damer i feltet. Nicole Broch Larsen er med her og Emily K. Pedersen står som første reserve og har derfor også en lille chance for at komme ind i feltet.

Damernes finale vil kunne følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X