Backtee Mens Golf
TOURBUSSERNE KØRER IGEN – PROPPET MED PENGE OG NOGLE DANSKERE

TOURBUSSERNE KØRER IGEN – PROPPET MED PENGE OG NOGLE DANSKERE

Af Mogens Nielsen

To danske damer har fundet vej til ugens franske Major, The Evian Championship. Blot en enkelt spiller Europen Tour i Holland, mens en håndfuld er med i Irish Open på Challenge Tour.

European Tour har i denne uge 1,8 millioner euro på højkant til fordeling i KLM Open i Holland. Det er samlet 900.000 mindre end i sidste uges alpeevent. 1,8 millioner udløser dog 300.000 euro til vinderen. Den pris bliver Jeff Winther ene dansker om at lægge billet ind på. Bernd Wiesberger fra Østrig bliver turneringens højest rankede spiller efterfulgt af fire englændere. Men mon ikke blandt mange andre, at også Hollands egen Joost Luiten har planer om at lege med?

KLM Open kan følges her

Fem danskere er i Irland i Irish Challenge på netop Challenge Tour. Det er Mark Haastrup, Martin Ovesen, Benjamin Poke, Mads Søgaard og Morten Ørum.

Her er præmiesummen som i sidste uge 180.000 euro, med de 28.800 heraf til turneringens vinder.

De fem danske musketerer og det øvrige felt kan følges her

Damerne spiller en af årets største og mest prestigefyldte turneringer, nemlig The Evian Championship i Frankrig. Her spilles om ikke mindre end 3.650.000 amerikanske dollars. To danskere er med i det tæt pakkede stjernefelt, nemlig Emily K. Pedersen og Nicole Broch Larsen. Hvem af de to, der vil klare sig bedst er umuligt at sige. De danske damer har det med at skiftes til at være med fremme. I første omgang  håber vi, at begge klarer cuttet og så må vi se, hvordan det herefter vil gå.

Turneringen er både en event på LPGA og LET Tour og vil kunne følges på begge Tours hjemmesider. Linket til livescoring, stilling og meget mere fra LPGA Tour samt fra LET Tour her.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X