BACKTEE Ladies Golf
TRE DANSKERE VIDERE I ITALIAN OPEN

TRE DANSKERE VIDERE I ITALIAN OPEN

Af Mogens Nielsen

Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen var begge ude med det tidlige hold og kom ind med gode 68. Med en fantastisk afslutning, lykkedes det akkurat en tredje dansker på det sene hold også at komme til finalerunderne.

Thorbjørn Olesen bragte med sin anden runde i 68 sin score op på ni under par på en delt syvendeplads. Han er bare et slag fra fem spillere, der deler andenpladsen. Alene i spidsen i 11 under ligger Martin Kaymer, der gik anden runde i 63, der også var dagens laveste score.

Thorbjørn blev noteret for fire birdies og en bogey. Søren Kjeldsen i samme score efter seks birdies og tre bogies kom ind omkring en 40. plads i samlet fire under par. Denne score lå stort set hele dagen til også at blive cuttet og blev det da også, men som runden skred frem, er det med enkelte spillere endnu på banen blevet til en delt 55. plads.

Læs også: Overraskende start på The Memorial

Med seks huller igen lå Lucas Bjerregaard i par og fire slag fra cuttet. Det lykkedes helt fantastisk Lucas at få de fire birdies og han er dermed videre fra samme placering som Søren Kjeldsen. Efter runden fortalte Lucas om mindst 3-4 putts, der også burde have været holet. Lucas var glad for at være videre, men bestemt ikke tilfreds med spillet. Greens var blevet bløde af en masse regn og derfor nok sværere for det sene hold, mente flere spillere.

Lucas og Thorbjørn er i øvrigt tilmeldt US Open kvalifikationen, der afholdes i England mandag over 36 huller på to baner.

Lasse Jensen og Jeff Winther missede derimod cuttet. Ingen af dem var rigtig tæt på at komme videre. Der er stadig enkelte spillere på banen, men alt tyder på et meget stort finalefelt, og derfor bliver spillerne formentlig sendt ud i trebolde i fortsættelsen. De sidste spillere kan ændre en smule i placeringerne uden for top ti, men spillerne i fire under par er sikret placering i top 65, der går videre.

Italian Open, Stilling og Livescoring

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X