BACKTEE Ladies Golf
Tre store golfdage i Rold Skov Golfklub

Tre store golfdage i Rold Skov Golfklub

Af Pressemeddelelse.

I de sidste dage af maj summede det med ivrige golfspillere i Rold Skov Golfklub. Samlet deltog over 250 spillere i de fire matchdage – både medlemmer men også gæster.

Størst tilslutning var der til Åben Damedag, som er en tilbagevendende begivenhed. Lige fra tilmeldingsstart sidder de ivrige damer klar, for at sikre sig en plads i den populære match.

Der lægges stor vægt på, at dagen skal være hyggelig og social, der startes med morgenmad, herefter spilles der 18 huller. Dagen afsluttede med en herlig frokost, som klubbens restaurant har tilberedt. Servering, oprydning, og hjælp under hele dagen, stod en flok raske mænd for, så damerne kunne koncentrere sig om at spille og hygge sig. Der var en lang række flotte præmier sponseret af Spar Nord Bank, Kop og Kande i Støvring. 

Vinderne blev i A-rækken blev Dorte Pedersen og Eva Lodahl. I B-rækken Ingelise Hedegaard og Lotte Nielsen

I modsætning til tidligere år blev matchen afviklet i flot sommervejr, selvom udsigterne var meget truende, så kom regnen først, da alle spillerne var kommet tilbage fra runden.

Onsdag mødte 36 forventningsfulde ”voksne” spillere op til Plus 60’er match. Eneste kriterie for at deltage var, at spillerne var over 60 år gamle. Resultaterne bar præg af, at den dejlige varme trykkede deltagerne, og scoren blev ikke så høj som forventet. Der var også præmier til nærmeste hul og nærmest snor. Så samlet gik 10 spillere hjem med præmier i form af gode rødvinsflasker.

Vinderen af denne match blev Bent Pedersen. De 4 bedste spillere er på billedet her flankeret af golfklubbens nye manager Britta Hedegaard.

Også herrerne var i gang med køllerne. Åben Herredag som blev afviklet den 31. maj stod i flyvningens tegn, idet Aalborg Lufthavn, KLM og SunCharter stod som sponsorer. 

Denne dag blev afviklet over samme læst som Åben Damedag, her var det blot damerne der servicerede herrerne. Der deltog spillere fra 13 forskellige klubber.

Vinder blev A-rækken Bjarne Villadsen i 71 slag, B-rækken Ole Bols med 41 point og C-rækken Søren Drejer Christensen med 41 point.

Sponsorerne havde udlovet flybilletter til den første spiller, som under matchen kunne præstere et Hole in One. Ingen af deltagerne formåede dog at sende bolden i hul på et slag. Så de udsatte flyrejser blev i stedet for fordelt ved lodtrækning blandt deltagerne.

De tre matchdage var arrangeret af Rold Skov Golfklubs Venner, og turneringsdagene har givet et pænt overskud til indkøb af nye møbler på klubbens ny renoverede terrasse.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X