Primo Tours
Nordic Golfers
Santander
Golfhæftet
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Vilcon
header abonnemnt teaser
TURKISH DELIGHT: LUCAS GØR THORBJØRN SELSKAB I TOP 10

TURKISH DELIGHT: LUCAS GØR THORBJØRN SELSKAB I TOP 10

Af Mogens Nielsen

Det ser godt ud for de bedste danskere før finalerunden søndag i Turkish Airlines Open. Igen lørdag var Olesens banerekord under pres, men det blev ved en tangering.

Thorbjørn Olesen gik tredje runde i tre under par i Tyrkiet og samlet 13 under par, ligger han alene på fjerdepladsen og stadig med chancen for at vinde søndag. Thorbjørns runde bestod af seks birdies og tre bogies.

Lucas Bjerregaard præsterede noget af en runde lørdag. Birdie på første hul, bogey på andet og dobbeltbogey på sjette efter en tur i vandet. Herefter gav syv birdies på de næste 11 huller en score i fem under par, 66. Samlet er Lucas nu i 10 under par og på en delt niendeplads. En god sidste runde kan bringe Lucas ind i top 50 på verdensranglisten for første gang i karrieren.

Læs også: Joachim B. vinder Challenge Tourens pengeliste

Kineseren Haotong Li strøg helt til tops, da han med en runde i 63 gik til 17 under par totalt. Li satte som Lewis dagen før Thorbjørns banerekord fra anden runde i sejren i 2015 under pres, men det blev kun lige ved. Lee var ellers de otte under par allerede efter 12 huller, men herfra blev det lutter pars ind.

Alligevel blev banerekorden tangeret. Blot mere ubemærket af Thomas Pieters, der inden runde lå langt tilbage i feltet. Pieters har gået runderne 75, 69 og 62 men fortsætter næppe den sekvens søndag,

På andenpladsen ligger den forsvarende mester Justin Rose sammen med Alexander Levy i 14 under par, tre slag efter Lee og blot et slag foran Thorbjørn på fjerdepladsen.

Søren Kjeldsen gik i to over par og rykkede tilbage til en delt 53. plads og Thomas Bjørn i par for runden rykkede også tilbage og er nu delt nummer 59. Begge sluttede runden på 10. hul med dobbeltbogey.

Turkish Airlines Open, Stilling og Livescoring

Søndag starter Viasat Golf sin transmission af finalerunden en halv time tidligere, nemlig fra klokken 09:30.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X