Primo Tours
header abonnemnt teaser
UGENS EUROPÆISKE RANGLISTER

UGENS EUROPÆISKE RANGLISTER

Af Peter Skott Carlsen.

Som den eneste dansker var Joachim B. Hansen til start på Europa Touren i den forgangne uge, og med en 36. plads på Mauritius fastholdt han sin placering i top-50 på Race to Dubai Rankings. Samtidig spillede Staysure Touren den sidste turnering på det europæiske kontinent i denne sæson, og her sluttede Steen Tinning i top-30 i Spanien.

Efter sin flotte kåring som vinder af den samlede Challenge Tour har Joachim B. Hansen valgt at spille sæsonens fire første turneringer på Europa Touren, og efter en 45. plads i Hong Kong fulgte han i den forgangne uge op med en 36. plads ved AfrAsia Bank Mauritius Open at Anathia. 7.300 euro lød præmiechecken på, og det svarer til 14,8 point i det nye system, og derfor er han nu nummer 47 på Race to Dubai Rankings. Udover Joachim B. Hansen er Lucas Bjerregaard som nummer 40 den anden dansker noteret på ranglisten.

– Læs mere: JB sluttede pænt, da amerikaner vandt på Mauritius

For spillerne over 50 år på Staysure Touren blev der efter en pause igen spillet turnering, og det havde bragt dem til Spanien, hvor Paul Streter vandt Costa Blanca Benidorm Senior Golf Masters efter omspil med Miguel Ángel Jiménez. Steen Tinning sluttede i samlet par for turnering, og det betød en 29. plads, hvilket sender ham to pladser tilbage på Order of Merit til nummer 35.

– Læs mere: Golfens oscar-vindere

Fra Mauritius er Joachim B. Hansen rejst til Sydafrika, hvor han South African Open hosted by the City of Johannesburg får selskab af Jeff Winther og Morten Ørum Madsen, der vandt turneringen i 2014. Udover de tre danskere er blandt de lokale helte Ernie Els, Louis Oosthuizen og George Coetzee med i feltet.

Europa Touren var på besøg på Mauritius i sidste uge, og i denne uge er det så Staysure Touren, der slår vejen forbi. Her er Steen Tinning blandt deltagerne ved MCB Tour Championship – Mauritius.

European Tour Race to Dubai Rankings
1. Aaron Rai: 460,0 point.
2. Kurt Kitayama: 347,9 point.
3. Matthew Fitzpatrick: 305,0 point.
3. Jason Scrivener: 155 point.
40. (18) Lucas Bjerregaard: 29,3 point.
47. (34) Joachim B. Hansen: 27,7 point.
— Top-60 = sæsonfinale (pt. 21,0 point) —
— Top-110 = fornyelse af tourkort (pt. 6,1 point) —

Staysure Tour Order of Merit
1. Paul Broadhurst: 534.978 euro.
2. Stephen Dodd: 254.426 euro.
3. Philip Price: 228.830 euro.
35. (33) Steen Tinning: 56.862 euro.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------