Santander
header abonnemnt teaser
VARM WINTHER SPILLER SIG I TOP FEM I SYDAFRIKA

VARM WINTHER SPILLER SIG I TOP FEM I SYDAFRIKA

Af Nicolai Jaquet
Jeff Winther gik som eneste dansker videre til finalerunder ne ved South African Open. Det udnyttede han lørdag til at spille sig helt op i top fem.

Siden han i november måtte en tur forbi Tour-skolen for at sikre sig endnu en sæson på European Tour, har Jeff Winther holdt turneringsfri. Lige indtil denne uge i Sydafrika, hvor han ser ud til at starte godt ud i sin sæsondebut.

Efter tredje runde af South African Open i Johannesburg er Winther delt nummer fem i otte under par efter en fin runde i tre under par, hvor han lavede fem birdies og to bogeys.

Den placering deler han blandt andet med sydafrikanske stjerner som Branden Grace og Ernie Els.

LÆS: Kun Jeff kom videre i Sydafrikas flagskib

Det er dog en anden sydafrikaner, der stjæler overskrifterne efter tredje runde. Louis Oosthuizen er i front efter en runde i fire under par, der har bragt ham op på samlet 14 under.

Det giver ham en tre slags føring ned til en trio bestående af landsmanden Charl Schwartzel, engelske Matt Wallace og Madalitso Muthiya fra Zambia.

Muthiya er værd at knytte en bemærkning til, for det er noget af et særsyn at se en spiller fra Zambia i toppen af et leaderboard på European Tour. Muthiya er faktisk nummer 1.330 på verdensranglisten og spiller normalt på Sunshine Touren i Sydafrika, der er medvært i denne uge sammen med European Tour.

Han er Zambias eneste rangerede spiller på verdensranglisten.

Du kan se stillingen fra Sydafrika her

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------