Santander
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Golfhæftet
Nordic Golfers
Primo Tours
header abonnemnt teaser
VELSPILLENDE STEEN TINNING BOLTRER SIG PÅ CHAMPIONS TOUREN

VELSPILLENDE STEEN TINNING BOLTRER SIG PÅ CHAMPIONS TOUREN

Af Peter Skott Carlsen

Steen Tinning har siden alderen rundede de 50 år haft som mål at komme til at spille på Champions Touren, og den drøm bliver nu udlevet. I sidste uge spillede han med ved Boca Raton Championship, og igen i denne er han til start på legendernes tour efter at have spillet sig igennem via kvalifikationsturneringen.

Mark Calcavecchia vandt i sidste uge Boca Raton Championship, der blev spillet i Boca Raton i Florida. Ved den turnering var Steen Tinning med via en andenplads i kvalifikationsturneringen, og den 55-årige danske veteran sluttede på en 53. plads foran store navne som Larry Mize, Jay Haas, Ian Woosnam og José Mariá Olazábal.

Igen i denne uge har Tinning været med i en kvalifikationsturnering på Champions Touren, og igen var han velspillende og klarede sig igennem. På The Forest Country Club (Bear Course) gik han de 18 huller i 69 slag (-3), og dermed sluttede han på en delt førsteplads med Barry Lane fra England og Geoffrey Sisk fra USA. Der var fire pladser på spil, og efter omspil gik den sidste plads i hovedturneringen til Kevin Johnson fra USA.

Der er derfor dansk deltagelse, når Chubb Classic begynder på fredag på TwinEagles Golf Club i Naples i Florida. Her er Fred Couples forsvarende mester, men han er ikke med i dette års udgave. Det er til gengæld blandt andet John Daly, Miguel Angel Jiménez, Bernhard Langer og Steve Stricker.

Chubb Classic Qualifier, resultat.

Chubb Classic, startliste.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X