PING
VERDENS BEDSTE LEGEDE SIG TIL SUVERÆN SEJR

VERDENS BEDSTE LEGEDE SIG TIL SUVERÆN SEJR

Af Søren Amstrup

På Kapaluas Plantation Course på Hawaii sikrede Dustin Johnson sig sin første sejr i 2018, da han gik finalerundens bedste runde og vandt en knusende sejr ved Sentry Tournament of Champions.

Selv med en bogey på kortet gik DJ en runde i otte slag under par, og da ingen af de nærmeste forfølgere kunne matche eller bare komme i nærheden af verdensetteren, så blev det til en usvigeligt sikker sejr på hele otte slag til nummer to. Efter 2017 var det måske passende, at det var det spanske stjerneskud Jon Rahm, der sluttede på andenpladsen efter Dustin Johnson. To af det forgange års største profiler endte altså øverst på skamlen igen i henholdsvis 24 og 16 under par for turneringen.

Justin Thomas, der trods alt var 2017s største profil i amerikansk golf, fik lidt oprejsning søndag, da han gik en runde i seks under par, og han avancerede til en hæderlig delt 22. plads i det 34 mand store felt. Brian Harman sluttede alene på tredjepladsen, mens japanske Hideki Matsuyama indtog en delt fjerdeplads med Pat Perez og Rickie Fowler. Matsuyama gik finalerundens næstbedste runde i syv under par.

Med sejren konsoliderer Dustin Johnson sin førsteplads på verdensranglisten, og 2018 ser ud til at kunne blive endnu et godt amerikansk golf-år. Det tegner jo ikke for godt med tanke på Ryder Cup i september på Le Golf National i Paris.

Slutstilling Sentry Tournament of Champions.https://www.pgatour.com/leaderboard.html

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X