Himmerland golfophold
VERDENS NUMMER 34 STIKKER AF I SILKEBORG

VERDENS NUMMER 34 STIKKER AF I SILKEBORG

Af Peter Skott Carlsen.

Fornylig vandt Malene Krølbøll som amatør en pro-turnering på Nordea Touren, og nu kan hun være på vej mod endnu et flot resultat. Således er hun via en fornem runde sikkert i front for Danish International Amateur Championship i Silkeborg, mens der i mændenes turnering er mere samling på tropperne.

Malene Krølbøll, der på den seneste verdensrangliste for amatører er nummer 34, spillede en flot runde på Silkeborg Ry Golf Klub i 67 slag (-5), og det var dagens absolut bedste runde, da ingen andre brød de 70 slag. Den flotte score sendte spilleren fra Hedeland i front for turneringen, hvor hun fører med fire slag ned til Sofie Kibsgaard Nielsen fra Morsø. Det er de eneste to spillere under par i den samlede stilling, og lige nu ser turneringen ud til at skulle afgøres mellem de to, da spillerne på tredjepladsen er på +5.

– Læs mere: Hjælp Thorbjørn Olesen til sejr

For Morten Toft Hansen fra Hillerød har sæsonen også budt en sejr i professionel turnering, da han vandt på ECCO Touren. For anden dag i træk skulle han bruge 69 slag, men hos herrerne er der ingen, der er stukket af, for Morten Toft Hansen fører i -6 foran Rasmus Højgaard (70), mens der er fire spillere på -4.

Fredag venter tredje runde, hvorefter der er cut.

DIAC, leaderboard.

DILAC leaderboard.

Foto: Swedish Golf Tour.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X