Loewe
Nordic Golfers
Vilcon
Primo Tours
Santander
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Golfhæftet
header abonnemnt teaser
VERDENS NUMMER ET KLAR TIL EUROPEAN TOUR

VERDENS NUMMER ET KLAR TIL EUROPEAN TOUR

Af Nicolai Jaquet
I mandags kunne Justin Thomas for første gang kalde sig verdens nummer et. Nu gør han klar til at give European Tour et visit.

Verdensranglistens nummer et Justin Thomas kommer til Frankrig, når European Tour spille HNA Open de France fra den 28. juni – 1. juli. Det annoncerede Tourens egen hjemmeside tirsdag.

Amerikaneren får dermed debut i Rolex Series sammenhænge, når han teer den op på Le Golf National lidt uden for den franske hovedstad Paris.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente, da jeg aldrig har spillet en Rolex Series turnering før. Jeg ved de er rimeligt nye på European Tour, så det bliver rigtig sjovt at være med til. Jeg er sikker på startlisten bliver fantastisk – især når det er en Ryder Cup bane. Der kommer til at være meget talent med, siger Justin Thomas.

Og netop Le Golf Nationals status som Ryder Cup vært er nok en rimelig afgørende faktor for, at amerikaneren tager en sjælden tur over Atlanten. Thomas bliver et USA’s vigtigste kort, når det går løs i Paris i slutningen af september. Her forsøger USA at forsvare titlen mod et europæisk hold, der som bekendt har Thomas Bjørn som kaptajn.

Justin Thomas lægger heller ikke skjul på, at han skal bruge HNA Open de France, som en perfekt mulighed for at lære banen at kende.

LÆS: Ugens europæiske ranglister

Udover majors og WGC-turneringer er det kun den anden European Tour turnering, Thomas spiller i karrieren. Første gang var Alfred Dunhill Links Championship i 2013.

25-årige Justin Thomas vandt i sidste sæson imponerende fem titler på PGA Touren, herunder karrierens første majorsejr ved PGA Championship.

I denne sæson har han allerede stået med to trofæer i hånden. CJ Cup @ Nine Bridges i Korea og Honda Classic. I mandags blev han den kun 21 spiller til at indtage førstepladsen på verdensranglisten, siden den blev oprettet i 1986. Han overtog pladsen efter Dustin Johnson, der ellers havde været øverst på listen i lidt over et år.

HNA Open de France er en af otte Rolex Series turneringer på European Tour. En serie pengestærke turneringer, der søger at tiltrække nogle af verdens bedste spillere. De andre syv turneringer er BMW PGA Championship, Italian Open, Irish Open, Scottish Open, Turkish Airlines Open, Nedbank Golf Challenge og DP World Tour Championship.

Sidste år blev Thorbjørn Olesen delt treer ved turneringen, der blev vundet af engelske Tommy Fleetwood. Englænderen er naturligvis med igen i år, ligesom spanske Jon Rahm også allerede er meldt til.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X