Santander
Primo Tours
Sportspark Blaavandshuk
Nordic Golfers
Golfhæftet
Bolig udland
header abonnemnt teaser
VERDENS TO BEDSTE I GOD START PÅ PEBBLE BEACH

VERDENS TO BEDSTE I GOD START PÅ PEBBLE BEACH

Af Mogens Nielsen

Verdens top 3 er alle med i AT&T Pebble Pro-Am, men den ene af dem er ikke kommet for godt fra start. Der er også nyt om Sebastian Cappelen, der spiller Web.com Tour i Colombia.

Amerikanerne Kevin Streelman og Beau Hossler deler føringen i AT&T Pebble Beach Pro-Am. De to spillede hver sin bane og gik begge i 64,der er syv under begge baners par.

Dustin Johnson og Jon Rahm fortsætter slagsmålet om verdensranglistens førsteplads i denne uge. Johnson er fem under par og Rahm fire under. Derimod skal Jordan Spieth i blot par, hente et eller to slag over sine næste to runder blot for at komme videre.  Rory McIlroy er fjerdefavorit og som Rahm også fire under par.

Stillingen bliver dog først rigtig sammenlignelig, når feltet lørdag har spillet alle baner på anlægget i Californien. Dermed cuttes der også først efter tre runder.

Læs også: Kom bag om Ryder Cup med den danske kaptajn

Stilling og Livescoring på Pebble Beach kan følges her og C More Golf sender også direkte fra turneringen.

—o0o—

Sebastian Cappelen spiller med på Web.com Tour, der er i Colombia. Her har Sebastian lagt skidt ud med et broget scorekort, hvor der er noteret syv pars, seks birdies, seks bogies og en dobbeltbogey for to over par, 73. Den dobbelte kom på ottende hul, dagens næstsidste og par 5. Undervejs var danskeren ellers nogle gange både et og to slag under par. Sebastian er placeret på en delt 94. plads, to slag fra den aktuelle cutgrænse. Fire spillere deler føringen i fem slag under par, 66. Syv spillere ligger i fire under par.

Du kan følge Sebastian i Club Colombia Championship her.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X