Backtee Mens Golf
VILDE WEBB BRÆNDTE SAWGRASS AF INDEN HAN KØLEDE BOLDEN AF PÅ 17. HUL

VILDE WEBB BRÆNDTE SAWGRASS AF INDEN HAN KØLEDE BOLDEN AF PÅ 17. HUL

Af Mogens Nielsen

Webb Simpson har taget en føring på fem slag midtvejs i The Players Championship efter en superrunde i 63 slag, endda med dobbeltbogey på ø-greenen. Fem spillere kæmper om verdensranglistens førsteplads. Læs også om Sebastian Cappelen, der har spillet indledende runder i Knoxville.

Webb Simpson fra USA har lagt sig komfortabelt i spidsen for The Players Championship på TPC Sawgrass. En eagle og ni birdies præsterede han, inden en tur i vandet på 17. hul med en dobbeltbogey til følge. Par på sidste hul og runden i 63 og en total på 15 under par efter 66 torsdag.

Charl Schwartzel, Patrick Cantlay og Danny Lee deler andenpladsen i ti slag under par.

Læs også: Lucas stadig på delt førsteplads

Verdensranglistens førsteplads er på spil i denne uge. Dustin Johnson er nummer et foran Justin Thomas. Det vil sige, Thomas faktisk var nummer et, hvis der ingen turnering var i denne uge. Fordi den tekniske regulering, i denne uge var dyrere for Johnson end Thomas, sådan at de faktisk bytter plads. Thomas ligger dog på cutgrænsen, så Johnson kan nå at slå tilbage. Rahm, Spieth og Rose har også alle chancen for at blive nummer et, men her er der en masse betingelser, der skal være på plads før det bliver en af dem. Jordan Spieth er dog også kun placeret på cutgrænsen.

Det er turneringens status som ‘Den femte Major’ der udløser 80 verdensranglistepoint som en fast  tildeling, der giver så mange spillere muligheden for at blive nummer et mandag.

The Players Championship, Stilling og Livescoring

Turneringen sendes endvidere alle dage på C More Golf.

På Web.com Tour har Sebastian Cappelen spillet indledende runder i Knoxville Open på Web.com Tour. Sebastian gik begge sine runder i par 71 og kom også i klubhuset som delt nummer 71. Med et cut ved de bedste og 70 og lige, fik danskeren et par nervøse timer, inden han vidste om han var købt eller solgt.  Senere blev det en delt 72. plads og delt 73. plads, mens feltet løb tør for spillere på banen til at ændre dette noget videre. Dermed er Sebastian ude af turneringen.

Derek Ernst fra USA fører i 11 slag under par.

Knoxville Open kan følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X