VIND 4 X GREENFEE TIL LÜBKER GOLF RESORT

VIND 4 X GREENFEE TIL LÜBKER GOLF RESORT

I anledning af Masters udlodder vi 4 x greenfee til Lübker Golf Resort. Alt I skal gøre, er at “gætte” vinderen af Masters 2017. Det kan I gøre i kommentarfeltet eller på Facebook.

Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser, og vinderen får direkte besked. Konkurrencen løber til onsdag den 5. april kl. 20.00. Kom med jeres bud på, hvem der vinder Masters 2017. Det kan I gøre i kommentarfeltet under denne artikel eller på Facebook, hvor konkurrencen også er. Deltager I på Facebook, vil vi blive rigtig glade, hvis I giver Golfavisens Facebook-side en LIKE.

Se også vores video fra Lübker Golf Resort, hvor vi fortæller om konkurrencen. Held og lykke!

Fakta om Lübker Golf Resort

3 sløjfer skåret i naturen!

Nye oplevelser hver gang. 3 sløjfer med vidt forskellige kombinationer. Sand/Sky Course byder på kuperede og hurtige greens med veltrimmede fairways. Forest/Sand Course er spændende og udfordrende huller skåret ind i Djurslands smukke natur. Sky/Forest Course er en kombination af udfordrende huller og naturlig skønhed – både korte og lange huller er i spil.

Lübkers 27-hullers mesterskabsbane er designet af verdens måske mest ansete golfbanearkitekt, Robert Trent Jones II. Robert Trent Jones II, har designet og opført golfbaner over hele verden.

Gennem to generationer er det blevet til mere end 275 golfanlæg fordelt på seks kontinenter og 44 lande. Golfentusiaster verden over ved, at Trent Jones-navnet er synonymt med golfbaner i absolut topklasse.

Læs mere om Lübker Golf Resort her

 

Relaterede artikler

19 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X