header abonnemnt teaser
VIND ET FANTASTISK GOLFOPHOLD FOR TO PERSONER

VIND ET FANTASTISK GOLFOPHOLD FOR TO PERSONER

I samarbejde med GolfTyskland.dk afholder vi en konkurrence, hvor du kan vinde et golfophold for 2 personer i 2 dage til Schloss Lüdersburg, lige syd for Hamborg.

Klik på linket nederst på siden og svar på en enkelt spørgsmål. Så deltager du i konkurrencen om  det lækre ophold!

Vi trækker en vinder den 30. oktober – værdi 4500 DKK!

Schloss Lüdersburg er et skønt golfresort lige syd for Hamborg, som danner rammen om et helt enestående golfophold, med to mesterskabsbaner, to eksklusive restauranter, overnatning på det luksuriøse golfhotel og et 400 m2 stort wellnessområde.

Kom og oplev en af Nordtysklands bedste golfbaner med enestående golf og naturoplevelser!

Deltag i konkurrencen her

 

Om GolfTyskland.dk

GolfTyskland.dk er Danmarks største golfportal for det tyske golfmarked og vi har siden 2007 formidlet kontakt mellem danske golfspillere og tyske golfbaner og hoteller.

GolfTyskland.dks formål

GolfTyskland.dk har til formål at hjælpe danske golfturister med at finde tyske golfbaner og overnatningssteder samt blive inspireret af de forskellige regioner og tilbud som findes i hele Tyskland. Vi vil gerne promovere Tyskland som et golfland og løbende producere inspirerende nyheder om hvad der ellers sker i Tyskland, for på den måde at forsætte med at sætte fokus på Tyskland.

Brochure om GolfTyskland.dk

Hvert år udgiver GolfTyskland.dk en brochure om golf og overnatning i Tyskland. I brochuren er der gode tilbud fra tyske golfklubber og hoteller, samt info om hvordan GolfTyskland.dk hjælper danske golfspillere med planlægning og indhentning af tilbud, når de skal til Tyskland. Brochuren omdeles på golfmesser og til danske golfklubber.

Kontakt

GolfTyskland.dk v/NordicGolfers.com
Kirsten Kimers Vej 20
2300 København S
Danmark

Telefontid:
Mandag – fredag 09.00 – 17.00
Tlf: +45 2441 2240

Email:
info@nordicgolfers.com

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X