Himmerland golfophold
VIND ET VANVITTIG LÆKKERT LUKSUSOPHOLD

VIND ET VANVITTIG LÆKKERT LUKSUSOPHOLD

I denne udgave af GOLFavisen kan en dygtig og heldig læser vinde et luksusophold på det 5 stjernet Aloha Hill Club Marbella inkl. to overnatninger. Aloha Hill er kendt for et fantastisk køkken og sublime omgivelser. Alt hvad du skal gøre, er at svare på et enkelt spørgsmål, så deltager du i konkurrencen. 

Opholdet er med fri benyttelse af træningscenter og Spa med termisk hydropool og sauna. Der kan også tilbydes ansigts- og kropsbehandlinger, som skal bestilles 1 døgn i forvejen.  Præmien dækker ophold på op til 4 personer.

Aloha Hill Club´s passion er at skabe og dele en ekstraordinær levende luksusoplevelse, ved at tilbyde fremragende service, sikre ubesværet nydelse og en enestående livsstil på en unik beliggenhed. Et nøgleelement, der adskiller Aloha Hill Club fra andre steder, er de unikke personlige tjenester som der tilbydes til alle gæster gennem en onsite concierge-service. Sammen med de vidunderlige stilfulde eksklusive boliger forsøges der at give gæsterne et nyt koncept i luksuslivsstil.

Aloha Hill Club ligger kun få minutter fra Puerto Banus, som er kendt for sin smukke havn med ubegrænsede luksusbutikker, en bred vifte af fantastiske restauranter, barer og ligger kun 10 km fra Marbella centrum og smukke strand. Aloha Hill Club Marbella består af 140 luksusboliger. Alle lejligheder leverer en meget høj standard i kvalitet, rummelige værelser og terrasser, private underjordiske parkeringspladser og 4 udendørs swimmingpools.

Ved fremvisning af gyldig kvittering på flytransport, bidrager  GOLFavisen med 1000kr til flybilletterne

Deltag i konkurrencen her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X