Vind med Golfavisen

12 dusin WILSON DUO SOFT+ bolde, 3 dusin WILSON DUO SOFT+ OPTIX

Boldene er i de spændende farver Duo optix orange, Duo optix rød og Duo optix pink


WILSON DUO SOFT+
Er verdens blødeste og længste 2-piece premium bold som leverer en eksplosiv performance med det nye velocytiCOR™. En avanceret materialekonstruktion i kernen, som sikrer at man får maksimale effekt ud af sit sving.Duo Soft+ fås i hvid. Wilson anbefaler Duo Soft+ bolden til spillere som vil slå langt og få den bløde fornemmelse ved golfslaget.

WILSON DUO SOFT+ OPTIX
Denne er også verdens blødeste og længste 2-piece pre-mium bold som leverer eksplosiv performance med det nye velocytiCOR™. En avanceret materialekonstruktion i kernen, sikrer at du maksimal effekt ud af dit sving.Duo Soft+ Optic fås i rød, gul, orange, grøn og pink. Er til samme spillere som ved Wilson Duo Soft+

 

 

 

Wilson Staff har eksisteret siden 1914, og gennem alle årene har det amerikanske golfbrand været garant for at levere kvalitetsudstyr.
Det store gennembrud indenfor golf kom i begyndelsen af 1930’erne, hvor Gene Sarazen, der var knyttet til firmaet, fandt på at lave et sandjern med et køllehoved, der frit kunne glide gennem sandet. Gene Sarazen var manden, der opfandt den særlige bounce, som den dag i dag er et af kendetegnene ved et sandjern. Lige siden Gene Sarazen vandt U.S Open i 1922 og frem til i dag har Wilson Staff spillet en dominerende rolle indenfor golfverdenen.

Gene Sarazen, der i 1920’erne og 1930’erne vandt i alt syv Major-titler, fortsatte samarbejdet med Wilson Staff gennem hele sin karriere.
I alt nåede to parter at samarbejde i hele 75 år. Det er unikt og fortæller lidt om, hvad Wilson Staff står for.

Golfspillere, der har brugt Wilson Staff udstyr, omfatter Sam Snead , Walter Hagen, Arnold Palmer, Patty Berg, Nick Faldo, Payne Stewart, John Daly, Ben Crenshaw og Vijay Singh. Palmer og Crenshaw brugte begge Wilson 8802 putters. Nuværende Wilson Staff-spillere inkluderer Open og USPGA-mester Pádraig Harrington samt Kevin Streelman .

Deltag i på konkurrencen og tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev her

Ved deltagelse i konkurrencen, acceptere jeg at modtage et tilbud fra GOLFavisen og GOLFmagasinet

X