Vind med Golfavisen

UDLØBET: Vind en all-inclusive golftur til Madeira

Golfspillere fra hele Europa har gennem de seneste 12 måneder gæstet Madeira grundet løftet om golf i verdensklasse i et sikkert miljø på den prisvindende destination.

Den portugisiske øgruppe har tre imponerende golfbaner og mange andre attraktioner. Dermed er det ingen overraskelse, at Madeira er på vej mod at blive en af kontinentets mest populære og fremadstormende golfdestinationer.

Vi giver en heldig læser chancen for at opleve Madeira i egen person. Du kan nemlig vinde denne fantastiske golfferie.

I samarbejde med Madeira Promotion Bureau udloddes en tur med tre overnatninger for to personer. Det er et all-inclusive-ophold på det firestjernede Vila Baleira Resort. Derudover følger et golfpas per person.

Det giver blandt andet adgang til banerne Palheiro Golf, Clube de Golfe Santo de Sarra og Porto Santo. Madeiras tre golfbaner er alle mindeværdige og udfordrer golfspillerne på hver deres måde.

Vila Baleira Resort ligger lige ud til stranden på øen Porto Santo og tilbyder et lille stykke golfparadis for dem, der ønsker en afslappende oplevelse i uspolerede og naturlige omgivelser. Resortet har 312 rummelige værelser, lejligheder og suiter.

En lang række af sportsgrene og idrætsaktiviteter ligger for hele familiens fødder, når tiden ikke bruges på at nyde traditionelle, lokale retter eller internationale madoplevelser.

Golfbanerne ligger tæt på hotellet – især Porto Santo Golfe, der er designet af legenden Severiano Ballesteros og har lagt bane til European Tour-turneringen Madeira Islands Open fra 2009 til 2011. Porto Santo Golfe består af to gange ni huller, der går fra klitter til klipper.

I 1991 redesignede den anerkendte golfarkitekt Robert Trent Jones Sr. Santo de Serra og skabte et spektakulært anlæg på 27 huller i et smukt, naturligt landskab. Her er udsigt over øen Porto Santo og Machico-bugten, hvor portugisiske opdagelsesrejsende for første gang ankom i 1419.

Knap 500 meter over havets overflade giver Palheiro Golf spektakulære udsigter over Madeiras bjergtagende landskab og ikke mindst Atlanterhavet. Cabell B. Robinson står bag par 72-banen, der er 6000 meter lang og bugter sig gennem Madeiras kuperede terræn med abrupte kløfter og dybe dale.

Deltag i på konkurrencen, og tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev her.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer jeg at modtage et tilbud fra GOLFavisen og GOLFmagasinet.

X