Vind med Golfavisen

UDLØBET: Vind en tur til sæsonfinalen i Dubai

Golfavisen har i samarbejde med Emirates Holiday en unik konkurrence om en rejse og oplevelse ud over det sædvanlige. En heldig læser kan nemlig vinde en rejse til DP World Tour-finalen i Dubai med Emirates Holidays. Rejsen inkluderer fly og hotel inkl. morgenmad samt adgang til sæsonfinalen, som spilles på Jumeirah Golf Estate i Dubai i november 2022.

Emirates Holidays er et rejsebureau og søsterselskab til Dubai-baserede Emirates Airlines.

Som en forlængelse af den velkendte kvalitetsservice byder Emirates Holidays på et vidt udvalg af diverse feriemuligheder spredt over hele Emirates-netværket. Med over 20 års erfaring inden for rejsebranchen er Emiratets Holidays passioneret imod at skabe de bedste oplevelser for dig til nogle af de mest eksklusive resorts og smukkeste områder i verden.

Drømmer du om at spille golf på nogle af verdens bedste og mest fascinerende baner, så bør du overveje at lægge vejen forbi Dubai. Dubai er hjemsted for flere store internationale DP World Tour-turneringer, heriblandt Omega Dubai Desert Classic samt den prestigefyldte DP World Tour Final, hvor kun verdens bedste golfspillere deltager.

Deltag i konkurrencen, og tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev her.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at modtage et tilbud fra GOLFavisen og GOLFmagasinet.

X