PING
WILSON STAFF-POWER

WILSON STAFF-POWER

Af Peter Nielsen

Wilson Staff går dobbelt op på power med deres nye C300 jern.

Wilson Staff har taget næste skridt med deres eksklusive FLX-Face power-huls teknologi. Med deres nye C300 jern er der nu to rækker power huller hele vejen rundt om køllehovedet, hvilket gør, at slagfladens sweet spot bliver endnu større og dermed endnu mere tilgivende og letspillende.

Jernene henvender sig til middel og lavhandicap-spilleren og fokuserer på længde og præcision. I Wilson Staff sammenhæng vil det sige crossover-spilleren. På grund af powerhullerne er det ikke kun de rigtig gode slag, der kommer langt og lige, men også de slag, der bliver ramt nærmere tåen eller hælen på slagfladen.

C300 jernene fås også i en forged udgave (smedede jern).

Fairway og hybridpower

Den nye Wilson Staff C300 fairwaykølle er den eneste fairwaykølle med powerhuller. Den genererer mere eksplosiv længde fra hele slagfladen ved at flekse mere ved impact. Det betyder højere boldhastighed, hvilket giver mere længde og præcision.

Powerhullerne, som er placeret rundt om køllehovedet, giver et større sweet spot end tidligere set og langt mere tilgivelse. Dermed giver køllen en langt bedre følelse for golfspilleren, der ikke rammer bolden i sweet spot hver gang.

C300 fairwaykøllen fås i 13,5, 15 og 17 grader og er justerbar. Til venstrehåndsspilleren fås den i 15 og 18 grader.

Ligesom fairwaykøllen er den nye C300 hybrid også med powerhuller for første gang i Wilson Staffs historie. Den får i 17, 20 og 23 grader og er justerbar. Til venstrehåndsspilleren fås den i 20 og 23 grader.

Revolutionerende driver

C300 driveren er en revolutionerende driver med feel, power og præcision. Driveren har fire powerhuller, to i toppen og to i sålen. Det skulle give masser af ekstra længde samtidig med, at den er nem at slå med og få fart i. Den er også udstyret med en ny Reactive Face teknologi som giver driveren en bedre balance.

Driveren er multijusterbar hvilket giver et hav af muligheder for at ændre på driveren på en nem måde. Den har hele 54 indstillingsmuligheder, hvilket gør den til en af de mest justerbare drivere på markedet.

FAKTABOKS
Wilson Staff:

C300 jern (5-pw stål) 4.999 kr.

C300 Forged jern(5-pw stål) 5.999 kr.

C300 Hybrid 1.899 kr.

C300 Fairway 2.099 kr.

C300 Driver 2.999 kr.

Se alle nyhederne fra Wilson Staff på www.wilson.com

 

 

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X