Haven
WINTHER FORTSAT MED I TOPSTRIDEN PÅ TOURSKOLEN

WINTHER FORTSAT MED I TOPSTRIDEN PÅ TOURSKOLEN

Af Peter Skott Carlsen

I fjor var Jeff Winther eneste dansker, der via tourskolen spillede sig på Europa Touren, og igen i år har han ramt topformen i det spanske. Der er nu spillet tre runder, og han er fortsat med helt fremme. Mandag blev generelt en god dag for danskerne, men der er dog nogle, der skal skyde rigtig lavt tirsdag for at klare cuttet.

Jeff Winther var mandag rundt i 72 slag (par) på Hills Course, og han er dermed på 5. pladsen i -9 samlet og lige nu sikkert indenfor i top-25 og lige, der får kortet. Anders Hansen og Jeppe Pape Huldahl spillede også Hills Course, og med hver deres runde i 69 slag avancerede de til en 34. plads.

– Læs mere: Flot dansk afslutning i nervepirrende finale

Efter morgendagens runde er der cut, hvorefter top-70 og lige spiller to finalerunder på Lakes Course. Cutgrænsen er lige nu -1, og blot to slag derfra finder man Joachim B. Hansen, der var rundt i 70 slag (-1) på Lakes Course. Han skal spille Hills Course tirsdag, så at klare cuttet er bestemt ikke indenfor rækkevide. Fire runder ser derimod ud til at skulle være endestationen for Morten Ørum Madsen og Frederik Dreier, der brugte henholdsvis 70 slag og 76 slag på Lakes Course. De er langt tilbage på leaderboardet, og de skal bruge en runde i starten af 60’erne, hvis de skal med videre.

Danskernes placering på Final Stage:

5. Jeff Winther: -9.
— top-25 og lige får Europa Tour kortet (pt. -6) —
34. Anders Hansen: -4.
34. Jeppe Pape Huldahl: -4.
— top-70 og lige klare cuttet (pt. -1) —
86. Joachim B. Hansen: +1.
132. Morten Ørum Madsen: +6.
139. Frederik Dreier: +8.

Final Qualifying Stage, leaderboard.

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X