BACKTEE Ladies Golf
WINTHER I DELT FØRING I BELGIEN

WINTHER I DELT FØRING I BELGIEN

Af Mogens Nilsen

Her kan du læse om første runde på European Tour og Challenge Tour, hvor hele 14 danskere har været i kamp torsdag. Efter fredagens runder er top 64 vigtigere end selve placeringen i top 64. De danske damer er startet ud på LPGA Tour.

Både på European Tour i Belgien og Challenge Tour i Spanien, handler det om fredag at ligge mellem de 64 bedste og dermed komme med i weekendens knockout spil. Glædeligt ligger alle fem danskere inde i top 64, om end nogle af dem ikke rigtig har noget at give af, da det er tæt i bunden som i toppen.

Med flotte fire under par kom Jeff Winther ind på en delt førsteplads sammen med seks øvrige spillere. Jeff burde derfor fredag kunne spille sig i top 64 uden problemer.

Søren Kjeldsen gik en relativ stille runde med tre birdies og to bogies og Søren, der godt kan bruge lidt succes er placeret på en delt 24. plads i det ene slag under par.

Joachim B. Hansen var på tidlige hold og i delt føring i fire under par med fem huller igen. (5. – 9.) Men fem tabte slag herfra og ind, sendte ham langt tilbage. Klarer Joachim cuttet fredag, har det dog ikke den store betydning. Her nulstilles det hele grundet knockout fortsættelsen, hvor spillerne dog seedes i forhold til placeringen efter de to første runder.  Joachim endte dagen på en delt 58. plads, ligesom Lasse Jensen, der var rundt i to bogies og en birdie. Kommer Joachim og/eller Jeff videre, vil indtjeningen forholdsvis også tælle til Challenge Touren. Det kan du læse mere om her.

Anders Hansen ligger ligeledes i et slag over par og delt 58. Anders kom flot igen efter at have smidt fire slag på sine første seks huller. Spillerne i et slag over par deler en 58.-83. plads. Flere vil givet også dele placering ved top 64 efter fredag og så skal der omspil til om de sidste pladser. Spillere i top 64, der deler placering rangeres efter placering to på Race to Dubai.

Stilling og scores i Belgian Knockout kan følges her

Læs også om ugens konkurrence, hvor du skal gætte danskernes samlede score i BMW Championship

På Challenge Touren i Spanien er ni danskere enten færdige med eller i gang med første runde. Her er Victor Østerby i fire under par helt med fremme. Niklas Nørgaard Møller i to under par og Martin Ovesen i en over, ligger også fint i forhold til top 64. Alle tre er færdigspillede.

De øvrige syv spillere ligger fra par til fem over, men flere har dog endnu huller at spille. Top 64 ligger fra en under par og bedre, så umiddelbart skal flere af danskerne ud at finde slag på de sidste huller eller gå en god runde fredag.

Hvordan det ser ud i Spanien efter første runde, kan ses her

De tre danske damer, der spiller LPGA Tour kan følges her. Nanna K. Madsen er færdig med sin runde, som hun har gået i to over par. Det placerer hende på den forkerte side af top 70, der fredag bliver cuttet ved.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X