Santander
header abonnemnt teaser
18 årig skaber succes på nettet

18 årig skaber succes på nettet

Det lå ikke i kortene af den blot 14 årige Casper Blom, senere ville blive kendt som en stor bold-pusher. Men i dag står der bold-pusher med stort B, på hans visitkort.
Og forretningen er i hastig udvikling. Der bliver pakket og sendt flere bolde end nogensinde. Casper mener blot at det er det der sker, når man udviser en fantastisk service, og leverer en vare, som er efterspurgt af forbrugerne.

Casper Blom står bag siden BilligeGolfbolde.dk, hvor der sidste år blev solgt mere end 100.000 søbolde. I år regner han med at sælge mange flere, men et fast mål er endnu ikke sat, det må fremtiden vise udtaler han.

I fremtiden håber Casper Blom at kunne udvide internetforretningen med andre ting indenfor golf. Golfbøger er for nylig, blevet tilføjet, og flere spændende ting er på vej.

Visionen for forretningen er i første omgang at blive kendt i hele Danmark blandt golfspillerne. Casper Blom udtaler: ’Det kunne selvfølgelig være spændende at udvide til udlandet, men i første omgang vil jeg bare gerne være den førende i Danmark’. I forhold til konkurrenterne, mener Casper at han har store fordele, på trods af hans alder.

’Selvom jeg blot er 18 år, så har jeg stadig mere energi end nogensinde, og har altid et kreativt syn på tingene. Det tror jeg hjælper mig rigtig meget. Og så brænder jeg virkelig for billigegolfbolde.dk’.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------