23.325 KR. TIL KRÆFTENS BEKÆMPELSE

23.325 KR. TIL KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Af Pressemeddelelse

Fredag den 21. juli afviklede Himmerland Golf Klub turneringen Rumble mod Kræft – en velgørenhedsturnering under Kræftens Bekæmpelses ’Slå et slag…’-regi.

71 spillere deltog i dagens arrangement, der startede allerede fra kl. 11:00 med et betagende og inspirerende foredrag med tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen. Per fortalte på uformel, indlevende og ikke mindst humoristisk vis om sin tid hos politiet og sit eget sygdomsforløb, der blandt andet har været medvirkende årsag til hans nuværende engagement i Kræftens Bekæmpelse. Per afrundede det 1½ time lange foredrag med Piet Hein og en reminder til os alle: Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve mens du gør det!

Med dette i hu drog spillerne til registreringsbordet, hvor de blev udstyret med bananer (fra en anonym sponsor) og kildevand til runden, og holdspilleformen – en rumble, hvor et på scorekort angivet antal bedste stablefordscores på hvert hul udgjorde holdets score – fordrede at også strategien kom på plads.

Vejret holdt – endnu en gang. De truende skyer nøjedes med at true og spillerne kom tørre ind og kunne snart efter gå til frikadellebuffet’en, der efterhånden er fast tradition til dette arrangement. Efter spisningen fulgte præmieoverrækkelsen, der ikke forløb helt som normalt. Til denne turnering bestod præmiebordet nemlig af mange vidt forskellige sager. Dels fra Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere og sponsorer og dels fra klubben selv og klubbens egne turneringssponsorer. Derfor var det ikke på forhånd givet, hvad der var at betragte som 1., 2. præmier og så videre. Vinderholdet blev kaldt op som de første og fik ganske enkelt lov til at vælge deres præmier selv fra de bugnende borde. Dernæst kom holdet på 2. pladsen op og så fremdeles. Efter de 4 første placeringer kom dagens udtrukne – denne dag holdet på 12. pladsen – og også de fik lov at vælge. Derefter fulgte vinderne af ’nærmest pinden’-konkurrencerne og med dem afrundedes præmieoverrækkelsen. Men mere fulgte…

Peders Bageri i Aars havde nemlig sponsoreret lagkager til dessert og suppleret med en varm kop kaffe, var deltagerne nu klar til næste punkt – udtrækningen af lotterigevinsterne. Der var rigtig mange gode sager, der fandt nye ejere, og da de sidste var fordelt, kunne turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø afrunde det hele på vanlig vis med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND. Turneringsindtægterne og lotterisalget er siden gjort op, og Himmerland Golf Klub kan med stor fornøjelse sende kr. 23.325,- videre til Kræftens Bekæmpelse. Tak til alle, der bidrog til at gøre dette muligt!

RESULTATERNE

  1. Kristoffer Kaalund, Christian Sørensen, Anette Sørensen og Jens Sørensen 104 point
  2. Walther Højbo, Annegrete Nielsen, Judy Højbo og Leif Bjørn Nielsen 95 point
  3. Maibritt Larsen, Gitte Clausen, Henrik Clausen og Per Jensen 93 point (55 på sidste 9)
  4. Bitten Midtgaard, Bjarne Lindberg Rasmussen, Anna Lystbæk og Johnny Midtgaard 93 point (51 på sidste 9)

Den udtrukne – 12. pladsen:

Preben Buus Havemose, Erik Simonsen, Tove Trans og ’Pedro’ 83 point

På par 3 hullerne – og dem er der 6 af på Garia Course – blev der dystet om at komme tættest på i drivet. Også her kunne de dygtige selv vælge deres præmier og blev råbt op efter, hvem der over all var kommet nærmest. Rækkefølgen her blev således…

Hul 11: Leif Bjørn Nielsen 0,85 m

Hul 15: Thomas Lillie 1,31 m

Hul 17: Benedicte Kruse 2,07 m

Hul 13: Simon Michelsen 2,10 m

Hul 6: Johannes Michelsen 3,99 m

Hul 8: Per Jensen 4,27 m

Relaterede artikler

X