THORBJØRN BLANDER SIG I TOPPEN AF TÆTPAKKET FELT

THORBJØRN BLANDER SIG I TOPPEN AF TÆTPAKKET FELT

Af Nicolai Jaquet

Seks af det otte mand store kontingent af danske spillere er fortsat på banen ved tredje runde af Made in Denmark. Flere af dem blander sig i den absolutte top.

En vindstille dag i Himmerland medfører, at der bliver lavet rigtig mange birdies. Bløde greens giver god mulighed for at angribe nogle pinplaceringer, der lægger op til aggresiv golf.

32 spillere ligger indenfor fire slag af Chris Paisley og Steve Webster, der lige nu fører i 10 under par. Begge er fortsat i gang med for ni.

Thorbjørn Olesen er efter en birdie på hul 12 kommet til ni under samlet. Han er fem under par på runden, og har spillet rigtig godt. Driveren sidder midt i banen, og jernslagene giver gode birdiechancer. Han deler den aktuelle tredjeplads med John Daly, der noget overraskende har fundet tidligere tiders storform frem.

Han er i bold med Joachim B. Hansen, der er i par efter 11 huller.

Den unge belgier Thomas Detry var tidligt ude, og fører lige nu i klubhuset i samlet otte under par efter en flot 65’er – seks under. Det rækker til en delt syvendeplads. En placering som også Lasse Jensen har fået del i efter en god start med birdies på fjerde og sjette.

Søren Kjeldsen ligger en under på runden, og er på en 23. plads.

Mads Søgaard og Lucas Bjerregaard har en delt 38. plads i fire under par.

Martin Ovesen og Thomas Bjørn var ude tidligt, og er begge kommet ind. Bjørn var en under og ligger nummer 51, mens Ovesen i samlet par er delt 61.

Bjørn fik efter runden overrakt en jubilæumsbog af European Tours chef, Keith Pelley, og fik også et æresmedlemskab til Himmerland Golf og Spa Resort af Lars Larsen.

Følg med i det konstant skiftende og medrivende leaderboard her

Medmindre du selvfølgelig er i Himmerland selv – eller sidder og følger med hjemme foran skærmen.

‘Moving Day’ har ikke skuffet indtil videre. Det tegner til at blive en rigtig god dag for de mange danskere.

 

Relaterede artikler

X