R. HØJGAARD STADIG BEDST DA FEM DANSKERE KOM VIDERE I BIRMINGHAM

R. HØJGAARD STADIG BEDST DA FEM DANSKERE KOM VIDERE I BIRMINGHAM

Af Mogens Nielsen

Hele farvepaletten kom i brug på de otte danske scorekort under anden runde af Hero Open i Birmingham. Fem af de otte kom videre, hvor Rasmus Højgaard fortsat er bedst, mens tvillingebror Nicolai trods klart bedste danske runde, var blandt de missede cuts. 

Det førende spanske trekløver efter første runde, blev splittet op i anden runde af Hero Open.  Sebastian Garcia Rodriguez fører dog fortsat, men nu i selskab med englænderen Sam Horsfield. De er 13 under par Rodriguez gik i tre under og Horsfield i 63, der blev dagens laveste. Duoen har tre slag ned til belgieren Thomas Detry, der er alene på tredjepladsen.

De to af de tre øvrige spaniere, der udgjorde toppen torsdag, faldt tilbage. Jiménez med en runde i par er nu på en delt syvendeplads, mens Pablo Larrazábal efter en runde i tre over par faldt helt ned på en delt 26. plads.

Rasmus Højgaard er fortsat bedste dansker i Hero Open. I anden runde blev det i lighed med de øvrige danskere og mange andre i feltet mere blandede scores undervejs. Rasmus gik i et slag under par, 71 efter fem birdies og fire bogies. Samlet i syv under par er Rasmus nu på en delt 11. plads.

Læs også: Koepka vil vende sæsonen i velkendt tærren

JB Hansen leverede noget af en runde elevatorgolf indeholdende lidt af det hele. Fem under par allerede efter syv huller bragte ham på andenpladsen i stillingen, som den var tidligt i runden, hvor Joachim var ude. Siden blev det yderligere en eagle og to birdies mere, men også tre dobbeltbogies og to bogies. Runden hermed i 71, fem under totalt og JB er videre fra en delt 26. plads.

Søren Kjeldsen gik også i 71, men med mindre brug af farverne på scorekortet. Fire birdie og tre bogies blev det til og samlet tre under par er Kjeldsen videre fra en delt 46. plads.

Benjamin Poke gik med fem birdies og tre bogies for to under par, der også er hans samlede score. I samme score er Thomas Bjørn videre. Bjørn startede som lyn og torden med birdie, eagle og birdie og fire under par efter tre huller. I resten af runden kom der seks bogies og tre birdies mere for 71 som også torsdag.

To under par er en delt 59. plads og blev også cutgrænsen, klaret af 71 spillere eller bedre.

Efter første runde så det tungt ud for både Jeff Winther og Nicolai Højgaard. Begge missede da også cuttet. Dog gik Nicolai Højgaard i 67 som dagens klart bedste dansker! Thorbjørn Olesen havde torsdag et godt comeback til touren, men efter 78 i anden runde, missede han også cuttet.

Hero Open, Leaderboard

Relaterede artikler

X