Årets klub og ildsjæl 2021 – De nominerede

HVEM SKAL VÆRE ÅRETS KLUB OG ILDSJÆL?

Her kan du se dem, som allerede er nomineret til titlen som henholdsvis årets klub og ildsjæl. Har du selv en oplagt kandidat eller klub, så kan du indsende en nominering her

Jeg nominererfordi..

No entries match your request.

Jeg nominererfordi..
Jeg nominererfra golfklubfordi..
Susanne Rødgård ThomsenFanø Vesterhavsbads Golfklub

Klubben ligger just nu i en overgangsfase, hvor det er meningen, at klubben pr. 1. januar 2022 skal overtage driften af banen og i den forbindelse sker der mange ting der giver oplagte muligheder for at finde en ildsjæl i klubben. Derfor er det svært at pege på een bestemt person der burde have titlen som ildsjæl, Susanne Rødgård Thomsen har i en udvalgt position gjort sig særdeles berettiget til denne titel. Det forholder sig sådan at der hvert år nu igennem mange år i slutningen af sommeren afholdes Danmarks ældste åbne internationale golfturnering. “Fanø Ugerne”. Det er deltagemæssigt det største golfstævne i Danmark og omfatter mere end 25 forskellige matchformer. Dette er et kæmpearrangement og et arrangement, som golfklubben normalt ikke er direkte involveret i, da arrangementet traditionelt er blevet afholdt af baneejeren.
Igennem de 2-uger hvor arrangementet løber har der altid været en professionel restauratør, der har drevet restauranten og sikret, at de mange deltagere har kunnet indtage et måltid og noget at drikke efter matcherne. I 2021, skete der så desværre det, at restauratøren på et meget sent tidspunkt meddelte, at han desværre ikke kunne påtage sig opgaven i år. Dette efterlod banen i et dilemma og et stort problem med at finde en erstatning. Klubbens bestyrelse besluttede så, at tilbyde sin assistance med at overtage driften af restauranten i Fanø Ugerne. Da det er planen at klubben alligevel skal overtage driften af hele butikken fra 2022, herunder naturligvis også restauranten, kunne vi jo straks forsøge os med driften af restauranten allerede nu. Det var jo en super mulighed, men også en opgave af kæmpedimensioner, da vi jo ikke er uddannede til at udføre den type arbejde. Vi havde brug for en ildsjæl til at stå i spidsen for denne opgave og denne udfordring tog Susanne Rødgård Thomsen på sig. Hun kan naturligvis ikke klare opgaven alene så derfor henvendte vi os også til klubbens medlemmer for at få løst opgaven. Der har meldt sig mange “ildsjæle” til at hjælpe med opgaven, så faktisk kunne man sige, at hele dette hold burde have titlen som årets ildsjæl, men da titlen går på een person, så må det jo blive den der står i spidsen for hele projektet, så derfor bør årets ildsjæl i Fanø Vesterhavsbads Golfklub være Susanne Rødgård Thomsen.

Annie JakobsenHimmelbjerg Golf Club

Annie er en ildsjæl langt ud over det man kan forvente - hun yder en helt fantastisk frivillig indsats i klubben mange timer hver eneste dag.
Jeg vil her nævne nogle af de opgaver som Annie har påtaget sig:
Bestyrelsesmedlem siden 2005 - sekretær i klub og i A/S.
Ansvarlig redaktør på klubbens årsskrift (52 sider A4 med flotte billeder (hovedparten taget af Annie)
Ansvarlig for alle klubbens og banens infoskilte.
Formand for sponsorudvalget - herunder 3 årlige erhvervsturneringer.
Formand for markedsføringsudvalget.
Ansvarlig for klubbens hjemmeside - opbygget og vedligeholdt af Annie.
Ansvarlig for klubbens Facebookprofil.
Ansvarlig for regnskab i klub og A/S.
Hver fredag morgen tømmer Annie alle affaldsspande på banen.
Annie er en uvurderlig støtte og hjælp for mig som klubbens formand, hun har ALTID fuld fokus på klubben, spiller kun nogle få runder om året, men når der afholdes turneringer er hun alligevel altid at finde med sit kamera klar til at fange gode situationer til årsskrift eller de sociale medier.
Annie fortjener virkelig at blive kåret som Årets Ildsjæl.
En samlet bestyrelse (undtagen Annie :-)) står bag dette ønske.
Med venlig Hilsen.
Preben Norup.

Formand Jeppe PedersenVærebro Golfklub

Han igennem de år han har været formand for klubben har ydet en kæmpe indsats for,ikke mindst i forbindelse med klubbens overtagelse og køb af banen d. 01.07.21.

Nils RohdeRee Golfklub

Enhver golfklub har brug for frivillige. Hos os i Ree Golf har vi en del, men især Nils vil jeg fremhæve.
Nils er en utrolig ildsjæl og gør en stor forskel for os alle i klubben.
Nils udfører et stort arbejde som næstformand i klubbens bestyrelse
som formand for turneringsudvalget
I regel-og handicapudvalget
i rekrutteringsudvalget
i baneudvalget
Nils er altid velforberedt til det hele og har undersøgt sagerne grundigt hver gang
Foruden dette er Nils altid parat til at hjælpe enhver af os med både stort og småt. Dette sker med et smil og en venlig og behagelig attitude.
Nils lægger dejligt mange dejlige timer i vores klub til fælles gavn og glæde.
Tænk hvis alle klubber var så heldige at have en så pragtfuld ildsjæl !
Det ville være fantastisk!

Pia EriksenKøge Golfklub

Hun bruger så mange kræfter på ungdommen i klubben. Hun sørger for tøj, opsætning af shortgamebane, arrangerer løbetur om vinteren, sørger for præmier, slik, kage mm. Til de unge. Alt gør hun med et smil og overskud. Pia Eriksen er en ildsjæl som kun få.

Mogens Andersen og Verner VeedfaldViborg

De to utrætteligt arbejder for ledelse af klubben uden nogen form for personlig vinding. Det er mange frivillige timer. Det har de gjort i flere år nu, og fortjener al den ros der kan gives.

Jeg nominererfra golfklubfordi..
X