Om Golfavisen

GOLFavisens papirudgave er nu inde i sin 16. sæson med et til stadighed bedre fundament med 55.000 faste og trofaste læsere og et oplag på 24.000 eksemplarer pr. udgivelse. Vi er som det eneste golfmedie i Danmark tilknyttet index Danmark (Gallup: halvårlig rapport) og kan derfor dokumentere vore læseres adfærd.

Vi udvikler hele tiden det redaktionelle indhold, som har skabt grundlaget for GOLFavisens succes hos den brede gruppe af læsere. GOLFavisen har en bredt sammensat redaktion af medarbejdere inden for flere specialområder. Den ansvarlige for det redaktionelle produkt både i den trykte avis og på netversionen er chefredaktør Kasper Ørkild, mens Frits Christensen, Kim Henningsen og Jens ”Keeper” Christensen er seniorreportere.

Vi har forstærket indsatsen på Golfavisen.dk, hvor redaktionen består af: Kasper Ørkild, Kim Henningsen, Mogens Nielsen, Søren Amstrup, Nicolai Jaquet og Peter Skott Carlsen. På Golfavisen.dk skriver vi om det nyeste og relevante fra ind- og udland, turneringer, kort nyt, interviews , udstyr og ikke mindste konkurrencer. Vi bestræber os på hele tiden at være nytænkende, og at skabe endnu mere spændende læsestof jer læsere. Derfor laver vi bl.a. video fra danske og udenlandske baner, træningstips og sjove indslag.

Herudover udkommer vi med et ugentligt nyhedsbrev direkte i din mail.

Vi fortsætter også det succesfulde samarbejde med Dansk Golfakademi, der vil levere endnu flere brugbare træningslektioner. GOLFavisen vil fortsat dyrke kerneområderne med udstyr, instruktion, mentaltræning, banebesøg, rejser og mode.

Vi vil også styrke det redaktionelle produkt med spændende og smukt illustrerede baggrundsartikler, reportager og interviews med både danske og internationale golfstjerner og personligheder. Vi følger kontinuerligt de store tours, European Tour, Ladies European Tour, Challenge Tour og den amerikanske US PGA-tour med både danske og internationale topnavne – og ikke mindst deres præstationer i sæsonens store Major- turneringer.

I hvert nummer af GOLFavisen er der konkurrencer, hvor læserne kan vinde alt lige fra rejser og udstyr til luksusforbrugsgoder. Samtlige 186 golfklubber i Danmark modtager GOLFavisen i avisens særlige klubstander, og dermed læses golfavisen lige dér, hvor golfspillerne er. GOLFavisen er gratis og distribueres også til de fleste golfbutikker og på golfhoteller rundt omkring i landet, – totalt 212 steder i Danmark.

Golfavisen er også på de sociale medier, hvor man kan finde os på Facebook.

Tak, fordi I læser med!

X