Om Golfavisen

GOLFavisens papirudgave er nu inde i sin 14. sæson med et til stadighed bedre fundament. Dette bekræftes ved, at vi nu er Danmarks største og mest læste golfavis med 74.000 faste og trofaste læsere. Oplaget er på 24.000 eksemplarer pr. udgivelse.

Vi udvikler hele tiden det redaktionelle indhold, som har skabt grundlaget for GOLFavisens succes hos den brede gruppe af læsere. GOLFavisen har en bredt sammensat redaktion af medarbejdere inden for flere specialområder, mens ankermændene bag det redaktionelle produkt fortsat er Frits Christensen og Jens ”Keeper” Christensen, der er to af landets mest erfarne journalister med golf som speciale.

Vi er også blevet stærke på netudgaven, Golfavisen.dk, hvor vi skriver om det nyeste og relevante fra ind- og udland, turneringen, kort nyt, interviews , udstyr og ikke mindste konkurrencer. Derudover er Golfavisen på Facebook og Twitter, hvor der er daglige nyheder. Som noget nyt er vi begyndt at lave video fra danske og udenlandske baner, træningstips og sjove indslag.

Derudover udkommer vi med et ugentligt nyhedsbrev direkte i din mail.

Vi fortsætter også det succesfulde samarbejde med Dansk Golfakademi, der vil levere endnu flere brugbare træningslektioner. GOLFavisen vil fortsat dyrke kerneområderne med udstyr, instruktion, mentaltræning, banebesøg, rejser og mode.

Vi vil også styrke det redaktionelle produkt med spændende og smukt illustrerede baggrundsartikler, reportager og interviews med både danske og internationale golfstjerner og personligheder. Vi følger kontinuerligt de store tours, European Tour, Ladies European Tour, Challenge Tour og den amerikanske US PGA-tour med både danske og internationale topnavne – og ikke mindst deres præstationer i sæsonens store Major- turneringer.

I hvert nummer af GOLFavisen er der konkurrencer, hvor læserne kan vinde alt lige fra rejser og udstyr til luksusforbrugsgoder. Samtlige 186 golfklubber i Danmark modtager GOLFavisen i avisens særlige klubstander, og dermed læses golfavisen lige dér, hvor golfspillerne er. GOLFavisen er gratis og distribueres også til de fleste golfbutikker og på golfhoteller rundt omkring i landet, – totalt 212 steder i Danmark.

Tak fordi I læser med!

X